Detoxifiere sistem limfatic

As dori sa stiu si eu cateva alimente, ceaiuri, tratamente pentru detoxifierea sistemului limfatic. Mentionez ca am fost diagnosticat cu sifilis, am facut tratament, fac in continuare dar imi trebuie si ceva care sa ajute pentru detoxifiere!
1 comentarii
0
07-05-2015, ora 20:39
Terapeut Carmen Meresz
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, TIMISOARA

Buna seara,
Pentru un rezultat mai eficient este indicat sa faceti o detoxifiere in tot organismul, nu doar in limfa.
Aveti mai jos organele implicate in detoxifiere si alimentele aferente:
Rinichi:ardei gras, varza, usturoi, castravete, conopida, mere, cirese, capsuni, zmeura,
struguri
Ficat:morcovi, ceapa, avocado, mere, ulei masline, lamaie, nuci, turmeric, plante verzi, ceai verde
Plamani:morcovi, mere, caise, nuci, portocale, broccoli, fructe de padure, ceapa
Limfa:(potasiu)-banane, broccoli, cartofi dulci, apa
Pielea:ceai verde, fructe de padure, seminte in, apa, morcovi, macese, suc de fructe (fresh-uri)
Sanatate!
Pentru un rezultat mai eficient este indicat sa faceti o detoxifiere in tot organismul, nu doar in limfa.
Aveti mai jos organele implicate in detoxifiere si alimentele aferente:
Rinichi:ardei gras, varza, usturoi, castravete, conopida, mere, cirese, capsuni, zmeura,
struguri
Ficat:morcovi, ceapa, avocado, mere, ulei masline, lamaie, nuci, turmeric, plante verzi, ceai verde
Plamani:morcovi, mere, caise, nuci, portocale, broccoli, fructe de padure, ceapa
Limfa:(potasiu)-banane, broccoli, cartofi dulci, apa
Pielea:ceai verde, fructe de padure, seminte in, apa, morcovi, macese, suc de fructe (fresh-uri)
Sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Am avut candva sifilis.. mai am boala?
- 4sifilis... aceasta boala pe care am tratat-o in urma cu multi ani poate afecta partenera?
- 12pete mici rosii pe capul penisului = sifilis?
- 2Sifilis
- 4sifilis?
- 5micoza sau sifilis?
- 6sifilisul se trasmite la copil?
- 0sifilis?
- 2vreau sa ma conving daca am sifilis
- 1sifilis tratat cu moldamin iar rezultatul e marit
- 1Sifilis insistent
- 4Sifilis?
- 4detoxifiere - sfaturi, indicatii
- 0la ce fel de detoxifiere sa apelez
- 2fosta lui prietena avea sifilis.. am si eu?
- 1analize sange
- 3Tratament Sifilis
- 0Intrebare sifilis
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
Mai multe informații despre: Sifilisul Detoxifierea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: