nas infundat de aproape 20 ani

23-09-2007
catalinbob
Nu este medic/terapeut
catalinbob
am 36 ani si de aproape 20 ani ma stiu in aceasta situatie. cum citeam mai sus la alt membru al acestui forum care are aceiasi boala ca a mea simt cum o nara se desfunda iar cealalta se infunda. dar niciodata nu le am pe amandoua desfundate. infundate le am des pe amandoua ceea ce ma face sa respir numai pe gura si sa sforai noaptea. va rog insistent sa-mi dati un raspuns benefic.
2 comentarii
0
04-01-2008, ora 00:00
cristina miclea
Nu este medic/terapeut
cristina miclea
am 29 de ani si in iarna asta m-a terorizat nasul infundat.nu stiu de la ce dar mi se infunda atat de tare ca am senzatia k nu mai pot espira nici pe gura.imi dau cu olynth din cand in cand ( imi provoaca palpitatii) si cu Nazomer (naturist).sunt disperata pt ca acest lucru ma oboseste ingrozitor.nu pot sa dorm nici noaptea cum trebuie.in fine...m-as linisti daca as afla ca mai sut persoane in situatia asta si ce tratament urmeaza.
0
15-05-2009, ora 22:20
ancutza24
Nu este medic/terapeut
ancutza24
posibil o deviatie de sept.in urma unor raceli in aceasta iarna, am ramas si eu cu nasul infundat..am urmat tot felul de tratamente, dar nu se desfunda nara dreapta.am mers la un control si mi s-a spus ca am si o deviatie de sept pe langa rinita..urmez trat acum, dar nicun rezultat..ramane doar sa ma operez...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: