nas infundat de aproape 20 ani
am 36 ani si de aproape 20 ani ma stiu in aceasta situatie. cum citeam mai sus la alt membru al acestui forum care are aceiasi boala ca a mea simt cum o nara se desfunda iar cealalta se infunda. dar niciodata nu le am pe amandoua desfundate. infundate le am des pe amandoua ceea ce ma face sa respir numai pe gura si sa sforai noaptea. va rog insistent sa-mi dati un raspuns benefic.
2 comentarii
am 29 de ani si in iarna asta m-a terorizat nasul infundat.nu stiu de la ce dar mi se infunda atat de tare ca am senzatia k nu mai pot espira nici pe gura.imi dau cu olynth din cand in cand ( imi provoaca palpitatii) si cu Nazomer (naturist).sunt disperata pt ca acest lucru ma oboseste ingrozitor.nu pot sa dorm nici noaptea cum trebuie.in fine...m-as linisti daca as afla ca mai sut persoane in situatia asta si ce tratament urmeaza.
posibil o deviatie de sept.in urma unor raceli in aceasta iarna, am ramas si eu cu nasul infundat..am urmat tot felul de tratamente, dar nu se desfunda nara dreapta.am mers la un control si mi s-a spus ca am si o deviatie de sept pe langa rinita..urmez trat acum, dar nicun rezultat..ramane doar sa ma operez...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24are cornetele marite
- 6secretii in gat cam de trei ani
- 3nasul infundat putin dimineata si mai rau...seara
- 18Rinita
- 77Tuse si nas infundat fetita de 3 ani
- 1nas infundat si raguseala doar dimineata
- 8Am suflat nasul si am observat o punga rosiatica in nara dreapta spre sinus
- 1simptom de nas infundat
- 1nas infundat si tuse
- 6Dureri mari de cap, nas infundat
- 2Nas infundat, respiratie ingreunata si uneori ameteli
- 0nas infundat copil 5 ani si 7 luni
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 1Problema Nas
- 1Nas înfundat senzație de sufocare
- 2Nara infundata permanent.
- 0Cornete nazale marite
- 0Problema respiratorie
- 0Nas înfundat permanent bebe
- 0Dispnee inspiratorie, nas înfundat fără secretii
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: