Nas infundat la bebelus de 2 luni
Buna ziua,
Am un bebelus de 2 luni care are nasul infundat! Ii pun in nasuc Marimer baby dar vad ca fara nici un folos! Are perioade cand efectiv se ineaca cu secretiile! Este normal?Mananca destul de bine, este nascut cu 3, 450kg si acum are 5, 700kg. Ce ma sfatuiti sa mai fac? Multumesc!
Am un bebelus de 2 luni care are nasul infundat! Ii pun in nasuc Marimer baby dar vad ca fara nici un folos! Are perioade cand efectiv se ineaca cu secretiile! Este normal?Mananca destul de bine, este nascut cu 3, 450kg si acum are 5, 700kg. Ce ma sfatuiti sa mai fac? Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua!
Da, este normal sa se inece cu secretiile deoarece la varsta aceasta el nu le poate elimina prin suflatul nasului, prin urmare acestea se scurg pe peretele posterior al faringelui si il ineaca. De aceea, va sfatuiesc, dupa ce ii puneti Marimer, la aproximativ 5 minute, sa il aspirati cu batistuta bebelusului de cate ori este nevoie (este acel dispozitiv care se utilizeaza cu ajutorul aspiratorului, extrem de simplu de folosit - il achizitionati de la farmacie. Exista si tutoriale pe internet despre felul in care se utilizeaza.
Este foarte bine ca apetitul nu este modificat si ca se poate alimenta corespunzator.
Greutatea este foarte buna.
Sanatate!
Da, este normal sa se inece cu secretiile deoarece la varsta aceasta el nu le poate elimina prin suflatul nasului, prin urmare acestea se scurg pe peretele posterior al faringelui si il ineaca. De aceea, va sfatuiesc, dupa ce ii puneti Marimer, la aproximativ 5 minute, sa il aspirati cu batistuta bebelusului de cate ori este nevoie (este acel dispozitiv care se utilizeaza cu ajutorul aspiratorului, extrem de simplu de folosit - il achizitionati de la farmacie. Exista si tutoriale pe internet despre felul in care se utilizeaza.
Este foarte bine ca apetitul nu este modificat si ca se poate alimenta corespunzator.
Greutatea este foarte buna.
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Nas infundat influentat de stres sau regim alimentar?
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 7nas infundat foarte rau!
- 6Am mancat un tort de inghetata si am urechile si nasul infundat
- 3De vreo cateva zile imi "joaca" nara stanga a nasului
- 6nas infundat la bebelus de 2 luni
- 1Nas infundat cu polipi mariti
- 0Ureche infundata, dureri in gat si nas infundat
- 13Nas infundat si tuse
- 0Eruptie cutanata, febra, secretii nazale.
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 7Nas infundat.
- 3tuse plina
- 2Nas infundat
- 20Rinoree posterioara
- 1Nas înfundat și tusea la bebelus de 2 luni
- 0Nas infundat fara secretii
- 1Nas infundat, cate o nara alternativ
- 0Nas înfundat bebe de 2 lunite
Mai multe informații despre: nasul infundat secretiile nazale nas infundat bebe
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: