Nas infundat la bebelus de 2 luni
Buna ziua,
Am un bebelus de 2 luni care are nasul infundat! Ii pun in nasuc Marimer baby dar vad ca fara nici un folos! Are perioade cand efectiv se ineaca cu secretiile! Este normal?Mananca destul de bine, este nascut cu 3, 450kg si acum are 5, 700kg. Ce ma sfatuiti sa mai fac? Multumesc!
Am un bebelus de 2 luni care are nasul infundat! Ii pun in nasuc Marimer baby dar vad ca fara nici un folos! Are perioade cand efectiv se ineaca cu secretiile! Este normal?Mananca destul de bine, este nascut cu 3, 450kg si acum are 5, 700kg. Ce ma sfatuiti sa mai fac? Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua!
Da, este normal sa se inece cu secretiile deoarece la varsta aceasta el nu le poate elimina prin suflatul nasului, prin urmare acestea se scurg pe peretele posterior al faringelui si il ineaca. De aceea, va sfatuiesc, dupa ce ii puneti Marimer, la aproximativ 5 minute, sa il aspirati cu batistuta bebelusului de cate ori este nevoie (este acel dispozitiv care se utilizeaza cu ajutorul aspiratorului, extrem de simplu de folosit - il achizitionati de la farmacie. Exista si tutoriale pe internet despre felul in care se utilizeaza.
Este foarte bine ca apetitul nu este modificat si ca se poate alimenta corespunzator.
Greutatea este foarte buna.
Sanatate!
Da, este normal sa se inece cu secretiile deoarece la varsta aceasta el nu le poate elimina prin suflatul nasului, prin urmare acestea se scurg pe peretele posterior al faringelui si il ineaca. De aceea, va sfatuiesc, dupa ce ii puneti Marimer, la aproximativ 5 minute, sa il aspirati cu batistuta bebelusului de cate ori este nevoie (este acel dispozitiv care se utilizeaza cu ajutorul aspiratorului, extrem de simplu de folosit - il achizitionati de la farmacie. Exista si tutoriale pe internet despre felul in care se utilizeaza.
Este foarte bine ca apetitul nu este modificat si ca se poate alimenta corespunzator.
Greutatea este foarte buna.
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretii in gat cam de trei ani
- 3Nas uscat si infundat - Ajutor, nu stiu ce sa fac
- 3imi curge nasul
- 3nas infundat
- 3nasul infundat putin dimineata si mai rau...seara
- 0secretii nazale
- 12Operatie nas - ajutor!
- 9Rinita alergica perena-Nas infundat
- 1Nas infundat
- 4Mucozitati abundente la copii
- 2Nas infundat
- 0secretii nazale
- 3Nas infundat si care curge
- 12Probleme dupa operatie !
- 1Dop de mucus in nara stânga după operație
- 1Operatie de deviatie de sept
- 1Nas infundat partial in pozitia vertical si aproape total in pozitia orizontala
- 3URGENT Curgere severa de nas
- 3Nas infundat de cateva luni
- 3Nas înfundat in poziția culcat și dureri de cap
Mai multe informații despre: nasul infundat secretiile nazale nas infundat bebe
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: