Mydocalm, feriti-va!!!!
![Oangel](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am luat o pastila de Mydocalm pentru o crampa musculara in spate care nu mai trecea.
Dupa 30 de minute am inceput sa ma simt foarte rau, arsura puternica din stomac pana in gat, senzatie de mancarime la nivelul pielii de pe tot corpul, inrosirea fetei si a ochilor, mainilor, apoi pe tot corpul, febra, tremur excesiv (spasme musculare), batai rapide ale inimii, tensiune arteriala mare, puls 110, respiratie ingreunata (nod in gat si piept). Toate astea au durat cam o ora si jumatate, nu am luat decat un calciu, nimic altceva. Apoi am inceput usor sa imi revin, in total cam 3 ore a durat pana sa ma simt iar bine. Feriti-va, este periculos, ar trebui retras de pe piata!
Dupa 30 de minute am inceput sa ma simt foarte rau, arsura puternica din stomac pana in gat, senzatie de mancarime la nivelul pielii de pe tot corpul, inrosirea fetei si a ochilor, mainilor, apoi pe tot corpul, febra, tremur excesiv (spasme musculare), batai rapide ale inimii, tensiune arteriala mare, puls 110, respiratie ingreunata (nod in gat si piept). Toate astea au durat cam o ora si jumatate, nu am luat decat un calciu, nimic altceva. Apoi am inceput usor sa imi revin, in total cam 3 ore a durat pana sa ma simt iar bine. Feriti-va, este periculos, ar trebui retras de pe piata!
2 comentarii
![Sophia](/arata_img.php?img=cont_147682.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Eu am luat medicamentul fara probleme, e posibil ca dvs. sa fiti alergic la o substanta din medicament sau la ceva ce ati consumat in acelasi interval de timp, mai ales ca simptomele s-au diminuat la administrarea de calciu.Un medic ar fi mai in masura sa decida cauza, e bine sa aflati daca sunteti alergic la o substanta ce poate fi continuta si de alte medicamente (nu este substanta activa). Sanatate!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: