Mucus in scaun sau eliminat fara scaun
Scriu aceasta postare deoarece de ceva timp(o saptamana si ceva) ma confrunt cu cateva probleme neplacute. Nu am un scaun regulat si cel mai adesea sufar de constipatie si am un scaun tare si fragmentat in bucatele mici. De o saptamana si ceva, observ foarte mult mucus in scaun, dar si fara a avea scaun. Uneori am senzatia ca trebuie sa merg la toaleta, dar in loc sa am scaun, asa cum cred, elimin doar acel mucus, cu aspectul secretilor nazale abundente atunci cand esti racit, iar inainte de a elimina acest mucus sau de a avea scaun cu mucus se aud bolboroseli in zona rectului si urca putin pe intestin in sus.
Nu am o alimentatie tocmai echilibrata, dar nici total dezechilibrata. Deoarece in urmatoarele 2-3 saptamani nu pot ajunge la medic si imi este si foarte teama de acest lucru, am rugamintea sa imi dati dumneavoastra cateva sfaturi. Ar putea fi de la alimentatie? Ce ar fi bine sa consum si ce sa evit?
Pe de alta parte, s-a mai confruntat cineva, alti utilizatori de pe forum, cu aceasta problema? I-ati gasit vreo rezolvare?
Nu am o alimentatie tocmai echilibrata, dar nici total dezechilibrata. Deoarece in urmatoarele 2-3 saptamani nu pot ajunge la medic si imi este si foarte teama de acest lucru, am rugamintea sa imi dati dumneavoastra cateva sfaturi. Ar putea fi de la alimentatie? Ce ar fi bine sa consum si ce sa evit?
Pe de alta parte, s-a mai confruntat cineva, alti utilizatori de pe forum, cu aceasta problema? I-ati gasit vreo rezolvare?
3 comentarii
Buna seara, pentru problemele pe care le relatati este nevoie sa consultati un medic gastroenterolog. Simptomele Dvs pot fi in contextul unui sindrom de intestin iritabil, pentru care pledeaza evolutia de lunga durata, dar este nevoie de un bilant complet pentru a putea stabili cu exactitate cauza. Scaunul cu mucus are numeroase cauze posibile, care necesita evaluare inainte de a putea stabili un diagnostic precis. Este posibil sa aveti un fecalom impactat care sa determine o iritatie ce este acompaniata de secretie exagerata de mucus dar trebuie exclusa o diaree infectioasa. Va recomand sa va adresati unui medic cat mai curand.
Buna, astazi am patit si eu acelasi lucru pe care l-ai patit si tu, imi poti spune, te rog, care a fost cauza?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scaune dese cu mucus (5-6 pe zi)
- 5Biopsie colon -copil 3 ani- rog raspuns urgent
- 0scaun cu sange si mucus
- 2Mucus portocaliu in scaun
- 0scaune cu mucus!!
- 19scaune cu mucus si firisoare de sange
- 5scaun cu mucus si sange (uneori sub forma de cheag)!
- 3mucus in scaun
- 0scaun cu mucus
- 5Scaune verzi cu mucus și tratat mult cu antibiotice la 2 luni
- 2Boala inflamatoare intestinala
- 1Caca tare si cu mucus
- 0Rotavirus - scaun verde cu mucus
- 1Scaun ciudat si probleme la stomac, nu mai stiu ce sa fac
- 1Am fost operata de litiaza biliara
- 1Mucus fetita 2 luni
- 0Formațiuni albe in scaun
Mai multe informații despre: scaunul cu mucus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: