Mucus portocaliu in scaun
Buna ziua,
Mentionez ca fac tratament cu Colonhelp de 5 zile, deoarece sufar de constipatie de cand ma stiu si am zis ca oricum o cura de detoxifiere nu poate sa dauneze. In special constipatia care se instaleaza atunci cand calatoresc sau in orice caz, nu folosesc toaleta de acasa. Am incercat sa controlez asta cu ceaiuri, cu laxative, cu cafea. Sistematic, cam la 1-2 saptamani, mi se intampla sa nu pot iesi cate 2 zile.
Ma simt mai bine de cand iau Colonhelp, in sensul ca nu a mai trebuit sa-mi beau cafeaua de dimineata ca sa ma pot duce la toaleta insa inca din a doua zi am observat ca scaunul e putin portocaliu iar, acum, in a 5-a zi, am observat un mucus portocaliu, destul de abundent. Nu am mancat zilele astea nimic bogat in caroten, doar iaurtul cu care iau colonhelpul, pui cu piure, budinca, sandwichuri. Nu am luat alte medicamente.
As dori sa stiu daca e normal, daca are strict legatura cu colonhelpul sau nu? Daca cineva care a tinut tratamentul asta a patit la fel.
Analizele coproparazitologice mi le-am facut acum 2 saptamani si au iesit bine.
Va multumesc.
Mentionez ca fac tratament cu Colonhelp de 5 zile, deoarece sufar de constipatie de cand ma stiu si am zis ca oricum o cura de detoxifiere nu poate sa dauneze. In special constipatia care se instaleaza atunci cand calatoresc sau in orice caz, nu folosesc toaleta de acasa. Am incercat sa controlez asta cu ceaiuri, cu laxative, cu cafea. Sistematic, cam la 1-2 saptamani, mi se intampla sa nu pot iesi cate 2 zile.
Ma simt mai bine de cand iau Colonhelp, in sensul ca nu a mai trebuit sa-mi beau cafeaua de dimineata ca sa ma pot duce la toaleta insa inca din a doua zi am observat ca scaunul e putin portocaliu iar, acum, in a 5-a zi, am observat un mucus portocaliu, destul de abundent. Nu am mancat zilele astea nimic bogat in caroten, doar iaurtul cu care iau colonhelpul, pui cu piure, budinca, sandwichuri. Nu am luat alte medicamente.
As dori sa stiu daca e normal, daca are strict legatura cu colonhelpul sau nu? Daca cineva care a tinut tratamentul asta a patit la fel.
Analizele coproparazitologice mi le-am facut acum 2 saptamani si au iesit bine.
Va multumesc.
2 comentarii
Este normal, nu te speria, se elimina grasimile din colon. Colonhelp se foloseste si in curele de slabire sau la cei cu colesterol crescut.
Buna ziua ! Am inceput astazi de dimineata sa iau si eu COLON HELP, am consumat cu regularitate apa cca 2l...problema este ca mi-a aparut o iritatie pe gat cu usoara mancarime...se poate sa fie o reactie alergica la vre-una din plantele care alcatuiesc Colon Help ???!!!
Va multumesc pt.raspuns !
Va multumesc pt.raspuns !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scaune dese cu mucus (5-6 pe zi)
- 8Mucus in fecale...De ce?
- 6Scaun cu mucus si impartit in bucatele...De ce?!
- 0scaun cu sange si mucus
- 0scaune cu mucus!!
- 19scaune cu mucus si firisoare de sange
- 1Scaun cu mucus
- 0Scaun cu mucus si firisoare de sange
- 2Scaun cu mucus
- 2Boala inflamatoare intestinala
- 3Scaun bebe 3 luni
- 1Scaun ciudat si probleme la stomac, nu mai stiu ce sa fac
- 1Am fost operata de litiaza biliara
- 1Băiețel de 5 ani scaun moale cu mucus
- 0Scaun verde, mucus și sânge