Scaun bebe 3 luni
Buna ziua
De cateva saptamani am probleme cu scaunul bebelusului meu.
Initial a facut diaree cu mucus si sange, am stat in spital, unde ni s a dat mucilagiu si supa de morcov si scaunul a revenit la normal.La indicatia dnei doctor am introdus laptele praf, cate 15 ml in fiecare zi.Cum am marit cantitatea de lapte scaunul a fost iar cu mucus si sange dar nu diaree.Am mers iar la spital, am facut iar analizele si ne a iesit un proces inflamator in analiza de la scaun.astfel bebe a facut 5 zile de ampicilina si gentamicina si la urmatoarea analiza de scaun nu a mai iesit nici un proces inflamator.Deasemena in spital i am dat si lapte fara lactoza.Ajunsi acasa bebe nu a mai vrut lapte fara lactoza si astfel l am combinat cu laptele praf pe care il consuma de obicei.Ideea e ca iar are mucus in scaun.Mentionez ca restul analizelor i au iesit bine.Ma puteti ajuta cu un sfat??Credeti ca poate fi de la laptele praf??
Multumesc anticipat!!
De cateva saptamani am probleme cu scaunul bebelusului meu.
Initial a facut diaree cu mucus si sange, am stat in spital, unde ni s a dat mucilagiu si supa de morcov si scaunul a revenit la normal.La indicatia dnei doctor am introdus laptele praf, cate 15 ml in fiecare zi.Cum am marit cantitatea de lapte scaunul a fost iar cu mucus si sange dar nu diaree.Am mers iar la spital, am facut iar analizele si ne a iesit un proces inflamator in analiza de la scaun.astfel bebe a facut 5 zile de ampicilina si gentamicina si la urmatoarea analiza de scaun nu a mai iesit nici un proces inflamator.Deasemena in spital i am dat si lapte fara lactoza.Ajunsi acasa bebe nu a mai vrut lapte fara lactoza si astfel l am combinat cu laptele praf pe care il consuma de obicei.Ideea e ca iar are mucus in scaun.Mentionez ca restul analizelor i au iesit bine.Ma puteti ajuta cu un sfat??Credeti ca poate fi de la laptele praf??
Multumesc anticipat!!
3 comentarii
Buna ziua
Dupa cum ati constatat copilasul Dvs. are intoleranta la laptele cu lactoza, deci nu veti putea continua sa ii dati lapte praf integral, ci doar L.P. delactozat sau partial delacozat, ca de ex. Nestle Nan Sensitive. Succes !
Dupa cum ati constatat copilasul Dvs. are intoleranta la laptele cu lactoza, deci nu veti putea continua sa ii dati lapte praf integral, ci doar L.P. delactozat sau partial delacozat, ca de ex. Nestle Nan Sensitive. Succes !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0scaune cu mucus!!
- 4Mucus in scaun?
- 3mucus in scaun
- 1Scaun cu mucus
- 0Scaun cu mucus si firisoare de sange
- 3Scaun cu mucus
- 1Diaree
- 4Scaun cu mucus si sange.
- 5Scaune verzi cu mucus și tratat mult cu antibiotice la 2 luni
- 1Caca tare si cu mucus
- 0Senzatie neplacuta stomac+scaun ciudat
- 1Analize fetita 5 luni - face scaun cu mucus de 3 luni si nu reușește sa gasesc cauza!
- 0Rezultat coprocitograma copil
- 1Băiețel de 5 ani scaun moale cu mucus
- 0Scaun verde, mucus și sânge
- 0Scaune cu mucus si striuri de sânge/ hemoragii oculte
Mai multe informații despre: scaunul cu mucus caca cu mucus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: