Bebelus de 6 luni scaun cu mucus
Buna ziua! Am un bebe de 6 luni si 3 saptamani, am inceput diversificarea la 6 luni cu legume( morcov, Pastranac, dovleac, ardei kapia copt, cartof dulce, )la 6l1s a facut o răceala ( nas înfundat si tusa productiva ) l-am tratat conform rețetei primite de la dr., mai bine de o săptămana nu mai are pic de răceala..unde voiam sa ajung.. Tot am observat in scaun la bebe ca are prezent mucus ( o fâșiei asa lunguta cam ca si mucusul din nas) nu stiu exact culoarea pt ca era amestecat... Bebe ziua este liniștit Menționez ca este alaptat, dr la care m-am prezentat cu problema respectiva ma întrebat ce am schimbat in alimentație, eu tot aceleași legume dar tot amestecate diferit si san, mi-a zis ca s-ar putea de la dințișorii ( are 2 jos).. Acum e va întreb pe Dvs. Ce părere aveti? Am motive de îngrijorare ?am si o poza cu ei numai ca nu pot sa încarc aici. Va rog din suflet sa imi răspundeți. Va multumesc ! Dumnezeu sa va ajute! Ps: am uitat sa Menționez ca de ceva vreme are scaun odata la 2 zile ( înainte avea zilnic..mai sunt zile cand face si acum zilnic)si are o consistentă precum untul de arahide, poate chiar un pic mai subțire,..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scaune dese cu mucus (5-6 pe zi)
- 3Mucus in fecale si miros alcalin al acestora...
- 6Scaun cu mucus si impartit in bucatele...De ce?!
- 8scaune cu mucus si sange
- 15Scaune urat mirositoare precum un ou stricat sau puroi, ajutor!
- 19scaune cu mucus si firisoare de sange
- 5scaun moale cu mucus
- 0scaun cu mucus
- 2Scaune dese, unele cremoase cu mucus copil 5 ani
- 3Mucus in scaun sau eliminat fara scaun
- 4Scaun cu mucus si sange.
- 2Scaun cu mucus
- 1Caca tare si cu mucus
- 0Senzatie neplacuta stomac+scaun ciudat
- 1Scaun ciudat si probleme la stomac, nu mai stiu ce sa fac
- 1Analize fetita 5 luni - face scaun cu mucus de 3 luni si nu reușește sa gasesc cauza!
- 1Mucus fetita 2 luni
- 1Băiețel de 5 ani scaun moale cu mucus
- 0Scaun verde, mucus și sânge
Mai multe informații despre: scaunul moale cu mucus scaunul cu mucus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: