Caca tare si cu mucus
Fetiță mea 5 ani si 5 luni a fost răcită foarte rău am făcut tratament injectabil 5 zile la 12 ore cu Ceftamil si cortizon după am continuat inca 5 zile cu Xifia si Erdomed dar tusea nu sa oprit tot productiva este si unpic de nas, la o săptămână am fost la ORL si am descoperit o otita congestiva la care facem tratament cu( zinat, panadol, claritin si picături de pus in ureche Otis-t) de când ne am externat din spital face caca după fiecare masa cum mamacă ceva gata la10 Min are scaun iam luat pentru burtica si flora intestinala(DEBRIDAT SI picături PROTECTIS) ii dau de 5 zile dar nici o schimbare oare sa fie de la tratament.Va rog sa ma ajutați cu un răspuns mulțumesc
1 comentarii
Buna ziua
Intr-adevar, copilul Dvs. a facut o disbioza intestinala postantibioterapie, dar care se va remedia in absenta antibioticelor si sub terapie cu probiotice. Sanatate !
Intr-adevar, copilul Dvs. a facut o disbioza intestinala postantibioterapie, dar care se va remedia in absenta antibioticelor si sub terapie cu probiotice. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scaune dese cu mucus (5-6 pe zi)
- 0scaun cu sange si mucus
- 0scaune cu mucus!!
- 0scaun cu mucus
- 0Scaun cu mucus.
- 3Scaun cu mucus
- 0Rotavirus - scaun verde cu mucus
- 1Am fost operata de litiaza biliara
- 1Ajutati-ma! mucus prin zona anala
- 1Mucus fetita 2 luni
- 1Băiețel de 5 ani scaun moale cu mucus
- 0Scaun verde, mucus și sânge
- 0Scaun sub forma de bile tari
- 0Scaune cu mucus si striuri de sânge/ hemoragii oculte
Mai multe informații despre: scaunul cu mucus scaunul tare caca caca tare caca cu mucus scaunul tare si cu mucus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: