Gust si miros ciudat | Forumul Medical ROmedic

Gust si miros ciudat

19-06-2021
Konstantin Culori
Nu este medic/terapeut
Konstantin Culori
Hey!

De cateva zile, aproape o saptamana sau 2 am o problema. Atunci cand mananc simt un gust ciudat, pestilent, de parca e benzina/fier/urina, nici nu stiu cum sa il descriu. Fix acum am consumat niste Sana de la Covalact, care deobicei imi place ca e acrisoara asa, dar acum are un gust de imi vine scarba. Simt pe limba acest gust si ma deranjeaza enorm. Nu stiu cauza, poate fi de la sandwichurile de la aparatul de aici de la munca, poate e fiindca iau 5 pastile pe zi (urmez un tratament pt. hipertensiune si nu iau hepatoprotect sau ceva care sa ajute ficatul), nu stiu.. poate fi oricare cauza.. dar e foarte enervant.

Prima data am crezut ca mirosul provine de la mama mea, care e batrana si nu mai gateste asa bine ca pe vremuri, dar acum vad ca mirosul si gustul pestilent il am si cu produsele din magazin, ceea ce imi da de gandit.

Teste covid am facut pana acum si au fost negative. Oare ce o fi? Cum as putea sa scap de porcaria asta? Aveti vreo idee?
1 comentarii
0
20-06-2021, ora 07:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Cititi prospectele medicamentelor pe care le luati la efecte secundare. Poate e de la unul dintre medicamente.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: