Este normal... ca sanii mei sa aiba gust ciudat?
dc sanii mei au un gust ciudat.mi-e rusine sa vb cu cineva.Si sa ma duk la doctor si sa spun ce ca sanii mei au un gust ciudat.E normal... e vb de hormoni oi fi bolnava... sincer exagerez cu spalatul.Si nush dc aceasta problema.cand iubitul meu ma saruta pe sani apoi pe mine simt un gust ciudat...si mie rusineeeee sa vb cu el sa-i spun ca stie ca e de la mine off va rog ajutati-ma.ce sa fac
4 comentarii
cum sa aibe un gust ciudat daca nu se scurge din ei nici o sectetie ai asa ceva poate e doar in mintea ta cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe prietenul tau discutati deschis numai asa te lamuresti daca si el simte acelasi lucru ceea ce nu prea cred. sau poate el are un gust ciudat nu ti-ai pus intrebarea poate are el vreo problema.
pai nu am discutat.cu el ptr ca mi-a fost rusine nu se scurge nici o secretie tocmai de aceea am intrebat nu cred ca de la el ca de fiecare data cand...ma saruta pe sani simt acelasi gust.chiar nu am nimik eu.. tocmai de aceea va-m spus... ca ma spal mereu Si chiar exagerez cu dusurile.mai astept un raspuns...Va multumesc
hmmmm.posibil sa fie din cauza excitatiei, iar in acest caz este perfect normal.Se schimba gustul...si al tau.cred ca e ceva legat de activitatea hormonilor.Daca tu spui ca igiena este ok.atunci eu nu vad alta cauza. Iar pt. nicolla_75.se schimba gustul in gura si pe piele in timpul excitarii sexuale.indiferent de secretii sau de lipsa lor. pt. mOna: fa un experiment.gusta pielea prietenului tau Orice parte a corpului vrei tu cand el nu e excitat, si apoi gusta iar cand este excitat.si fa o comparatie.
se poate sa ai dreptate o sa incerc sincer chiar sunt excitata ptr ca nu prea mi-am inceput de curand activitatea sexuala sa intaplat de vreo 4 ori si Cu pauze mari.este si asta o cauza. .ca doamne iarta-ma ma spal.mereu, , , , nush ce se intampla ca ma SImt chiar prost.ITi multumesc mult Ptr sfat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3gust iute de vreo 5-6 zile
- 5Gust oribil si sputa maro dimineata
- 5revenirea mirosului si gustului
- 2gust amar si gura uscata dimineata la trezire
- 5amar in gura
- 0Amar in ceru guri
- 5dulce permanent in gat
- 3Probleme cu gustul si mirosul pe care nu le-a identificat niciun doctor
- 1Gust si miros metalic
- 2tulburari de gust-absenta totala a gustului
- 3Gust amar