Este normal... ca sanii mei sa aiba gust ciudat? | Forumul Medical ROmedic

Este normal... ca sanii mei sa aiba gust ciudat?

27-06-2009
m0na
Nu este medic/terapeut
m0na
dc sanii mei au un gust ciudat.mi-e rusine sa vb cu cineva.Si sa ma duk la doctor si sa spun ce ca sanii mei au un gust ciudat.E normal... e vb de hormoni oi fi bolnava... sincer exagerez cu spalatul.Si nush dc aceasta problema.cand iubitul meu ma saruta pe sani apoi pe mine simt un gust ciudat...si mie rusineeeee sa vb cu el sa-i spun ca stie ca e de la mine off va rog ajutati-ma.ce sa fac
4 comentarii
0
28-06-2009, ora 19:10
nicolla_75
Nu este medic/terapeut
nicolla_75
cum sa aibe un gust ciudat daca nu se scurge din ei nici o sectetie ai asa ceva poate e doar in mintea ta cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe prietenul tau discutati deschis numai asa te lamuresti daca si el simte acelasi lucru ceea ce nu prea cred. sau poate el are un gust ciudat nu ti-ai pus intrebarea poate are el vreo problema.
0
29-06-2009, ora 22:16
m0na
Nu este medic/terapeut
m0na
pai nu am discutat.cu el ptr ca mi-a fost rusine nu se scurge nici o secretie tocmai de aceea am intrebat nu cred ca de la el ca de fiecare data cand...ma saruta pe sani simt acelasi gust.chiar nu am nimik eu.. tocmai de aceea va-m spus... ca ma spal mereu Si chiar exagerez cu dusurile.mai astept un raspuns...Va multumesc
0
01-07-2009, ora 15:50
omidee
Nu este medic/terapeut
omidee
hmmmm.posibil sa fie din cauza excitatiei, iar in acest caz este perfect normal.Se schimba gustul...si al tau.cred ca e ceva legat de activitatea hormonilor.Daca tu spui ca igiena este ok.atunci eu nu vad alta cauza. Iar pt. nicolla_75.se schimba gustul in gura si pe piele in timpul excitarii sexuale.indiferent de secretii sau de lipsa lor. pt. mOna: fa un experiment.gusta pielea prietenului tau Orice parte a corpului vrei tu cand el nu e excitat, si apoi gusta iar cand este excitat.si fa o comparatie.
0
01-07-2009, ora 21:36
m0na
Nu este medic/terapeut
m0na
se poate sa ai dreptate o sa incerc sincer chiar sunt excitata ptr ca nu prea mi-am inceput de curand activitatea sexuala sa intaplat de vreo 4 ori si Cu pauze mari.este si asta o cauza. .ca doamne iarta-ma ma spal.mereu, , , , nush ce se intampla ca ma SImt chiar prost.ITi multumesc mult Ptr sfat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: