o -excrescenta- in spatele urechii
De vreo 2-3 (nu stiu sigur, dar cel mult 3) zile mi-a aparut in spatele urechii stangi o "umflatura" de consistenta solida cam cat o boaba de mazare. De durut nu doare parca (sunt si un pic mai mult decat paranoic asa ca nici eu nu's sigur :D :P :-s), cred ca asta este principalul motiv pentru care nu ma duc la medic.
Sunt curios ce ar putea fi si din ce causa sa fii aparut; oboseala, stres, raceala, frig, alimentatie, regim de somn... de la ce :-?
Cert este ca innainte de a observa chestia asta am avut dureri sacaitoare de cap, ma dureau ochii, in sensul ca in cazul in care i-as fi miscat stanga-dreapta sau sus-jos ma dureau muschii ochilor :| + de asta si piciorul drept. Cum in urma cu vreo 5 zile am facut baie si am iesit cam dezbracat afara am crezut ca este o raceala si am tratat in consecinta (ca tot romanul, chiar daca durea :d :-s) fara a merge la medic, dar de cand mi-a aparut "ciudatenia" aia in spatele urechii am inceput sa-mi fac cu adevarat griji, pacat ca nu doare.. asa m-as fi dus fuguta la doctor :D.
Multumesc anticipat.
Sunt curios ce ar putea fi si din ce causa sa fii aparut; oboseala, stres, raceala, frig, alimentatie, regim de somn... de la ce :-?
Cert este ca innainte de a observa chestia asta am avut dureri sacaitoare de cap, ma dureau ochii, in sensul ca in cazul in care i-as fi miscat stanga-dreapta sau sus-jos ma dureau muschii ochilor :| + de asta si piciorul drept. Cum in urma cu vreo 5 zile am facut baie si am iesit cam dezbracat afara am crezut ca este o raceala si am tratat in consecinta (ca tot romanul, chiar daca durea :d :-s) fara a merge la medic, dar de cand mi-a aparut "ciudatenia" aia in spatele urechii am inceput sa-mi fac cu adevarat griji, pacat ca nu doare.. asa m-as fi dus fuguta la doctor :D.
Multumesc anticipat.
3 comentarii
Inca cateva detalii: se afla sub piele pe osul "acela din spatele urechii" si dupa cum spuneam este tare si parca ar durea daca apast cu o forta ceva mai mare.
este un ganglion limfatic.. din cauza unei infectii regionale.. posibil de la dantura.
In rest decizia iti apartine.. dac astepti sa mai creasca si sa.l scoti chirurgical.. sau mergi acum.. la stomatolog sa vezi care e problema.
In rest decizia iti apartine.. dac astepti sa mai creasca si sa.l scoti chirurgical.. sau mergi acum.. la stomatolog sa vezi care e problema.
Multumesc de sfat, o sa trec chiar maine pe la medicul dentist. Sper sa fie alta cauza (nu mai grava) pentru ca nu am mai avut carii de cand mi-au cazut dintii de lapte, poate ceva pe la ureche, am auzit de cazuri in care betisoarele de ureche nu erau tocmai sterile :-s
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tiuit in urechi
- 3ganglion in spatele urechii
- 6Durere la o ureche, pe urma la cealalta
- 5am nevoie de un medic bun pentru afectiunile vestibulare
- 3probleme cu urechea
- 20Operatie timpan
- 7eco dopler 3D cerebral-vascular??
- 3Microb in urechea dreapta
- 9tiuit urechea stanga
- 3miros al urechilor
- 5Ceva alb in ureche.. o fi otita?
- 9senzatia de urechi infundate
- 10Jena permanenta in urechi (amorteala) si senzatie ca urechile sunt infundate
- 6Dureri de urechi, urechi infundate.. inainte de zbor
- 5urechi inflamate, imediat la intrarea in canal, mai mare ca si cum ar fi un lichid acolo
- 4Urechea infundata si un cap de zici ca e pus un butoi in el
- 1urechi infundate
- 8ajutati-ma cu o informatie... aud non stop in ureche un puls de azi noapte
- 3zgomot pulsatil puternic in ureche
- 1Umflatura dupa lobul urechii si maxilar
Mai multe informații despre: Urechea umflatura la ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: