Miros urat după plomba
Buna ziua. Acum câteva zile am avut penutima măsea din partea stanga sus plimbată. A fost o carie destul de profunda dar nu s-a scos nervul. De arunci simt un miros urat, ca de plastic ars, dar nu in gura, in nara stanga de fiecare data când respir. La început nu am luat in seama dar deja a început sa devină insuportabil, la doare capul de fiecare data când respir. Aveți idee ce ar putea fi? Multumesc
2 comentarii
Buna dimineata,
Materiale compozite pot avea miros de plastic ars atunci cand sunt frezate, adica daca plomba a fost mai inalta si medicul a mai retusat-o.
Desigur puteti face o radiografie la dintele respectiv pentru a vedea adancimea cariei.
Materiale compozite pot avea miros de plastic ars atunci cand sunt frezate, adica daca plomba a fost mai inalta si medicul a mai retusat-o.
Desigur puteti face o radiografie la dintele respectiv pentru a vedea adancimea cariei.
Faceti o radiografie pentru a vedea profunzimea cavitatii, daca este prea aproape de nerv exista riscul ca la indepartarea in totalitate a cimentului sa se deschida camera pulpara si sa se ajunga la nerv.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mieros urat in nas
- 3Miros din nas
- 1Miros urat nara
- 0Simt un miros in nas
- 1Extracție măsea de minte- sinuzita maxilara
- 2Dureri de cap cum am iesit afara si e frig, miros ciudat in nas si o iuteala in gat
- 2Poate fi grav? miros urat pe nas si nasul înfundat
- 1Senzație de mucus in gât și miros urât in nas
- 5Un sfat va rog - simt ca ma strânge ceva de gat pe interior
- 1Dureri de gât și miros urât în nas
- 2Miros de sulf/putred in nas.
- 3Miros ciudat (de "apa de ploaie") si puternic degajat din nas (se simte in toata camera)
- 2MRSA
Mai multe informații despre: miros urat in nas