Miros urat al penisului. VA ROG ajutooor
Buna seara,
Am si eu o problema foarte jenanta de ceva vreme.
Nu stiu daca e normal, dar la o zi dupa ce ma spal la penis imi miroase foarte tare.
Chiar daca ma spal doar cu apa, chiar daca ma spal si cu sapun, incepe sa miroasa tare..chiar si in ziua respectiva.
Ce ar trebui sa fac?
Mentionez ca uneori, imi apare si o pelicula albicoasa (un fel de piele moarta ce se decojeste) pe capul penisului.
Va rog, fara ironii
Multumesc
Am si eu o problema foarte jenanta de ceva vreme.
Nu stiu daca e normal, dar la o zi dupa ce ma spal la penis imi miroase foarte tare.
Chiar daca ma spal doar cu apa, chiar daca ma spal si cu sapun, incepe sa miroasa tare..chiar si in ziua respectiva.
Ce ar trebui sa fac?
Mentionez ca uneori, imi apare si o pelicula albicoasa (un fel de piele moarta ce se decojeste) pe capul penisului.
Va rog, fara ironii
Multumesc
4 comentarii
uite cel mai bun sfat: lasa rusinea de-o parte si mergi la un doctor. el iti va spune sigur ce ai. mai bine decat sa astepti aici doar sa ne dam cu parerea. doctorul e satul de cate vede in fiecare zi asa ca nu trebuie sa dai inapoi de la o vizita medicala. si apoi te asteptam sa ne spui rezultatul :)
Nu am fimoza..
Mi se pare ca am avut cand eram mai mic ca am facut 2 operatii de circumcizie..
Acum totul e normal pe partea aia..
Unii, de pe alte forumuri, imi spun ca ar fi vorba de o infectie genitala..
Eu nu stiu ce sa mai spun..nici nu stiu la ce medic sa ma duc, si cati bani ma costa
Mi se pare ca am avut cand eram mai mic ca am facut 2 operatii de circumcizie..
Acum totul e normal pe partea aia..
Unii, de pe alte forumuri, imi spun ca ar fi vorba de o infectie genitala..
Eu nu stiu ce sa mai spun..nici nu stiu la ce medic sa ma duc, si cati bani ma costa
cauta un urolog. asa cum sunt peste tot cabinete de ginecologie, trebuie sa fie si de urologie. stiu la ginecologie preturile, dar nu si la urologie desi nu cred ca este mai scump. ca infectie m-as gandi la candida. e cea mai frecventa si are ca si caracteristici mirosul neplacut dar pielea moarta care se decojeste... in cazul candidozei ai si mancarimi, bubite alb-galbui cu puroi care se pot sparge si o secretie galbuie. poti sa ai decat un simptom sau pe toate.. se manifesta diferit.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Capul penisului rosu
- 9va rog sa ma ajutati, de vreo luna mi-a aparut sub pielea penisului ca o bubita
- 2mi-a aparut ceva pe penis...
- 3Par pe penis
- 11ma ustura penisul cand urinez
- 5Pete rosii pe penis
- 12rugaminte: pastile pentru marirea penisului
- 5-Cosuri- pe penis!
- 7Am 14 ani si penisul de 12-13 cm
- 8penis mic
- 4Pete albe pe penis
- 7am probleme cu penisul
- 2miros urat in nas
- 0Problemă penis !!