mi se desfac firele de par
salut! am si eu o rugaminte! daca ma puteti sfatui...am parul pina la umar, si nu vreau de loc sa mi-l tai, dar s-au desfacut capetele firelor de par.si cred ca s-a intimplat din cauza ca il indrept f.daca stie cineva niste metode cum sa-l opresc sa mai infloareasca si sa creasca mai departe ajutati-ma va rog!!! am inteles ca uleiul de ricin e f.bun si ajuta...e adevarat??.
4 comentarii
Cel mai bine pentru parul tau este sa nu il mai indrepti, si eu am fost asa ca tine si am lasat placa, incerc sa mi-l coafez si sa mi-l prind cumva fara sa o folosesc, improvizeaza-ti singura coafura. Daca iti doresti cu adevarat sa ai un par lung si frumos nu il mai indrepta.
asa a patit si d-soara mea tot firul sa despicat, orice tratament am folosit nu a fost de folos doar daca am taiat din varfuri.acum parul e mult mai frumos, iar ca sfat daca nu tai nu va creste.
si eu am trecut prin perioada in care il indreptam de cateva ori pe zi..si singura solutie e sa iti tai din varfuri apoi sa ai grija de el..foloseste o placa buna..(Cea cu ceramica si teflon e ok)..si folosesti si o protectie pt placa..eu am folosit un ulei de par pt protectie si acum nu mai am probleme si o masca de par regeneratoare cu verbena sau cu ulei de masline te ajuta mult.cei drept nici nu il mai indrept asa des..si te inteleg f bn k nu reusesti sa lasi placa si dimineatza te trezesti cu parul in toate directiile..dar incearca k va fi mult mai bine..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fiere de par pe sani, de vreun an sau doi
- 3par pe corp
- 8mi s-sa rarit parul
- 22Caderea parului in mod abundent si matreata
- 7Caderea parului - tratament eficient?
- 3vitamine care stopeaza caderea parului
- 3firisoare de par pe piept, sani si abdomen
- 5imi cade parul in partea din spate, a urechii stangi
- 7plante care ajuta la cresterea parului
- 6Solutii impotriva caderii parului pt adolescenti
- 7caderea parului
- 2Par gras si spalatul la par in fiecare seara
- 8Obsesia spalarii parului de 2-3 ori pe zi
- 1Probleme cu parul
- 0Par gras.
- 0Parul gras
Mai multe informații despre: Parul