Caderea parului - tratament eficient?
Buna, vreau sa stiu daca fiolele cu placenta pentru combaterea caderii parului dau rezultate, le-a folosit cineva sau daca aveti sugestii vis a vis de caderea parului.imi cade foarte tare parul, la spalat mai ales, nu stiu ce sa fac, sunt destul de panicata, poate ma ajutati cumva.! Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri/ sfaturi.
7 comentarii
draga mire1, eu am folosit 3 feluri de fiole pt regenerare si impotriva caderii parului, dar nu am avut rezultat doar ca am cheltuit o gramada de bani, insa am consumat un juice dintr-un fruct tropical foarte benefic rarului si pielii in acelasi timp.
Multumesc pentru raspuns Dora, poti sa-mi dai mai multe detalii despre fruct, despre produs, despre modul de achizitonare, poate rezolv problema!
0
10-12-2008, ora 12:57
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Buna,
Va rog sa imi spuneti cati ani aveti, de cand a inceput sa va cada parul si ce analize medicale v-ati facut in ultimele 6 luni!
Din cate stiu eu, fiolele cu placenta sunt pentru par degradat, deci v-ar ajuta intr-o oarecare masura, insa sunt foarte multi factori care contribuie la caderea parului.
De la folosirea anticonceptionalelor pana la fibroza, foliculita, malnutritie, malabsorbtie, cresterea nivelului de DHT de la nivelul scalpului (specific in alopecia androgenica) etc.
Va rog sa imi rsp cat puteti la ceea ce v-am rugat mai sus pentru a va putea da unele sfaturi cat mai eficiente si eventual chiar un tratament sau o recomandare catre un medic foarte bun.
Numai Bine si va rog sa aveti incredere, va veti face bine!
Va rog sa imi spuneti cati ani aveti, de cand a inceput sa va cada parul si ce analize medicale v-ati facut in ultimele 6 luni!
Din cate stiu eu, fiolele cu placenta sunt pentru par degradat, deci v-ar ajuta intr-o oarecare masura, insa sunt foarte multi factori care contribuie la caderea parului.
De la folosirea anticonceptionalelor pana la fibroza, foliculita, malnutritie, malabsorbtie, cresterea nivelului de DHT de la nivelul scalpului (specific in alopecia androgenica) etc.
Va rog sa imi rsp cat puteti la ceea ce v-am rugat mai sus pentru a va putea da unele sfaturi cat mai eficiente si eventual chiar un tratament sau o recomandare catre un medic foarte bun.
Numai Bine si va rog sa aveti incredere, va veti face bine!
0
11-12-2008, ora 12:33
Am primit msj dvs. offline pe mess! Vb in seara asta dupa ora 18!
Numai Bine!
Numai Bine!
Multumesc ca ti-ai facut timp, am spus ca nu am probleme medicale majore, cel putin de care sa stiu.stau prost la alimentatie, adica, nu mananc mult, nu mancare gatita, nu prajeli, nu carne de porc, nici paine, dar mananc cereale sub forma de rondele, din plafar, multe fructe si legume in salate cu iaurt si branza dar putin...sa fie asta o cauza? Exista alimente speciale care pot ajuta la regenerarea parului? Poate reusim sa vorbim pe mess. oricum iti multumesc si ma bucur ca iti faci timp sa raspunzi la diverse probleme, daca nu esti medic, poate ai sa ajungi ! Bafta si mult bine, cu drag!
0
12-12-2008, ora 09:37
Cu multa placere...atunci vb personal astazi pe mess!
Numai Bine!
Numai Bine!
Sarbatori implinite cu credinta si suflete curate tuturor care deschid acest site, cu drag!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Părul se ingraşă, creşte repede şi cade...un sfat vă rog!
- 2ce remediu imi puteti recomanda impotriva caderii parului?
- 2de ce am par p tot corpul?
- 3imi cade parul si am matreata
- 7cresterea limitata a parului
- 7tratament impotriva caderii parului?
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 3am o problema a parului :(
- 5Cadere de par normala sau pot interveni cumva sa o opresc?
- 3cadere excesiva a parului
- 0casca impotriva caderii parului in timpul chimioterapiei
- 11Caderea parului - Sfaturi urgente va rog
- 3imi cade destul de mult par.Incep sa chelesc
- 4matreata si caderea parului
- 0Caderea parului..mostenire sau stres?
- 3fetitei mele ai cade parul foarte mult si la baie si la pieptant
- 0Bube aparute dupa decoloratul parului
- 7par pe gat
- 2Caderea parului
- 0Urinez des si imi cade parul excesiv
Mai multe informații despre: Caderea parului Parul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: