Podoaba capilara
As vrea sa stiu si eu cum e corect sa ne ingrijim parul si mai ales care sunt produsele recomandate. Eu de cand ma stiu, am incercat toate sampoanele existente in cautarea celui mai bun pt parul meu, dar degeaba. Nici in acest moment nu am gasit cel mai bun produs, care sa nu imi ingrase parul, sa nu-l faca firav, ci pur si simplu sa-l lase natural. Chiar daca poate la un moment am gasit un produs bun, dupa un timp nu mai functiona la fel.Nu folosesc masti si balsam, tot in ideea de a nu-l ingrasa. Imi mai ramane sa incerc samponul kerastase, sper sa fie bun ca scump sigur e :D.Nu mai spun cat cade cu fiecare spalare/pieptanare. Cautand pe internet am gasit niste suplimente alimentare de la Oenobiol, destul de recente la noi pe piata, destinate parului si cu recomandari f. bune.
Ce parere aveti?
Ce parere aveti?
3 comentarii
Pentru matreata in exces mi-am dat cu un ulei de la Gerovital.Am uitat numele, dar stiu ca e intr-o sticla inchisa la culoare.M-a ajutat.
Pentru par gras mi-am dat cu zeama de lamaie diluata putin in apa ca sa nu fie prea acida si m-a tinut cu parul curat mult timp...cam 2 sapt.
Pentru par gras mi-am dat cu zeama de lamaie diluata putin in apa ca sa nu fie prea acida si m-a tinut cu parul curat mult timp...cam 2 sapt.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3par pe nas
- 8mi s-sa rarit parul
- 9par gras, rog parerea unui medic
- 7tratament impotriva caderii parului?
- 7Caderea parului - tratament eficient?
- 3am o problema a parului :(
- 13Solutii caderea parului
- 3firisoare de par pe piept, sani si abdomen
- 6caderea parului..apa dura?
- 7caderea parului
- 3adolescenta, par rar
- 5Cadere de par normala sau pot interveni cumva sa o opresc?
- 3cum pot scapa de firele care cresc pe sub piele?
- 7imi cade parul exagerat
- 4Despre parul din cap.
- 10parul foarte gras
- 0Par gras.
- 0Parul gras
- 12Optiuni Transplant de par in tara sau strainatate?
Mai multe informații despre: Ingrijirea parului Parul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: