mi sa rupt himenul sau nu?
miam inceput viata sexula de ceva vreme.insa nu am sangerat niciodata ca imi pot da seama dak sunt virgina sau nu.himenul sa poate rupe fara sati curga sange?.
6 comentarii
Se poate nu sa se rupa, ci sa "se dea la o parte", motiv pentru care nu curge sange. Se cheama himen complezent si nu e chiar o mare raritate. In orice caz, asta nu e boala.
scuze, am si eu o intrebare, am avut o relatie sexuala si nu mi-a curs singe, s-ar putea sa mai fiu virgina?
Din moment ce ati avut deja o relatie sexuala, in mod cert nu mai sunteti virgina. Virginitatea nu inseamna existenta himenului, ci starea de a nu fi avut relatii sexuale.
L primul contact sexual complet himenul se rupe, cel mai des (dar nu intotdeauna) aparand o mica hemoragie. Cand aceasta nu apare, sunt mai multe posibilitati, ca de exemplu existenta unui himen complezent (care se "da la o parte"), a unui himen anterior lezat (de exemplu daca ati purtat OB-uri) si altele mult mai rare.
L primul contact sexual complet himenul se rupe, cel mai des (dar nu intotdeauna) aparand o mica hemoragie. Cand aceasta nu apare, sunt mai multe posibilitati, ca de exemplu existenta unui himen complezent (care se "da la o parte"), a unui himen anterior lezat (de exemplu daca ati purtat OB-uri) si altele mult mai rare.
am si eu o mica intebare :
daca la o fata se produce contactul sexual la o virsta frageda mai exista posibilitatea ca himenul sa se refaca
sau se poate rupe doar partial si apoi la un nou cintact sexul sa sangereza?
astep raspuns
va multumesc anticipat
daca la o fata se produce contactul sexual la o virsta frageda mai exista posibilitatea ca himenul sa se refaca
sau se poate rupe doar partial si apoi la un nou cintact sexul sa sangereza?
astep raspuns
va multumesc anticipat
buna am o nelamurire:)
de mai multe luni de zile am un prieten, dar inca nu am trecut la urmatorul pas, adica contactul sexual
au avut loc doar cateva penetrari cu degetul dar foarte intense si miscari rapide
simteam ca ma doare la un moment dat, dupa cateva minute, iar apoi ma ustura
este posibil ca himenul sa imi fie rupt ?
as vrea sa imi incep viata sexuala curand cu un alt baiat, iar acesta stie ca am intretinut deja contacte sexuale. daca mai am himen, oare isi va da seama? daca nu am sangerat deloc cand prietenul meu si-a introdus degetele, voi sangera la penetrare?
de mai multe luni de zile am un prieten, dar inca nu am trecut la urmatorul pas, adica contactul sexual
au avut loc doar cateva penetrari cu degetul dar foarte intense si miscari rapide
simteam ca ma doare la un moment dat, dupa cateva minute, iar apoi ma ustura
este posibil ca himenul sa imi fie rupt ?
as vrea sa imi incep viata sexuala curand cu un alt baiat, iar acesta stie ca am intretinut deja contacte sexuale. daca mai am himen, oare isi va da seama? daca nu am sangerat deloc cand prietenul meu si-a introdus degetele, voi sangera la penetrare?
buna :D. am si eu o problema si poate ma ajutati.mi-am inceput viata sexuala de putin timp si am avut pana acum 3 contacte sexuale.in urma primului contact nu a existat nici o sangerare, doar o scurgere, un lichid de culoare roz.Dupa al doilea contact nu am avut nici un fel de scurgere imediat dupa, dar dupa cateva ore am avut o sangerare, iar in ziua urmatoare fara niciun contact am sangarat. Dupa al treilea contact nu am mai sangerat deloc.Am dureri la inceputul contactului sexual mai ales, dar acestea trec pe parcurs si revin cand penetrarea are loc din anumite pozitii :(. Poate fi vorba de un himen elastic sau ca acesta sa se rupa fara nici o sangerare? :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8nu stiu ce se intampla
- 4usturimi vaginale
- 2interventie inlaturare himen-exista?
- 18nu simt nimic din cauza ca sunt prea larga!
- 191mai sunt virgina?
- 4Himen rupt dupa doi ani sau problema medicala?
- 7inhibarea dorintei
- 6vagin fierbinte in tmpul actului sexual
- 8Exista incompatibilitate la nivel de flora vaginala?
- 9ajutor urgente si intrebarea de jos cu himenul
- 4umflatura in interiorul vaginului
- 6de o sapt, am o scurgere foarte urat mirositoare, alba
- 4mai sunt virgina
- 6Imi este frica.. o fi ramas insarcinata?
- 8Intepaturi in ovare
- 4Vagin prea umed.
- 10himen elastic.!
- 3sept vaginal transversal
- 2Himenul elastic
- 1Bube intrare vagin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: