Imi simt larg vaginul
Buna ziua!Nu stiu de ce dar de vreo 2 saptamani ma simt larga in timpul actului sexual.Eu intotdeauna am fost stramta si o simteam f bine inauntru.Dar acum cateodata nici nu o simt si nu inteleg dc.sunt foarte suparata si nu stiu ce sa fac.nici dragoste nu mai imi vine sa fac.Am vb si cu prietenul meu despre asta si mi-a spus si el k ma simte mai larga si nu stiu ce sa intamplat.Mentionez k am avut doar un singur partener, stiu k asta nu are nici o legatura.Poate sa fie din cauza tampoanelor tip Ob?Spuneti-mi ce sa fac ca sa fiu ce-a dinainte.E foarte aiurea mai ales k eram stramta inainte si acum ma simt k si o galeata:(.ce pot sa fac?
10 comentarii
Vaginul, ca orice organ, isi poate pierde elasticitatea din cauza unor dereglari metabolice. Consultati un medic homeopat, este probabil singura solutie eficienta pt. reglarea metabolismului si pt. problema de mai sus.
Consulta un medic ginecolog, el iti va spune sigur dupa ce te va consulta despre ce este vorba.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Carmen, nu intra in panica, e un disconfortintradevar, incearca sati faci clisma cu ceai de galbenele, bai de sezut de coada calului si cumpara de la farmacie TANTUM ROSA, fa irigatii si te vei simti mai confortabil.
in timpul actului sexsual am o durere insuportabila in abdomenul inferior sa zic in zona apendicelui, si la scurt timp aceasta durere parca se impanzeste in tot abdomenul ba chiar si spatele ma doare, ce ar putea fi am fost si la ginecoloc si acesta mi-a zis ca asi avea uterul retrovers acum nu stiu ce sa cred asi dori sa aud si parerea dumneavoastra, , am mai multa incredere in voi, va multumesc anticipat
da vreau si eu sa stiu mai raspunde cineva la intrebarile noastre, la ce ati mai facut forumul asta daca nu rspundeti, poate uni oameni isi pun ultima speranta in voi
bubica si eu am o prietena care a avut problemele despre care vorbesti tu...durere in timpul actului sexual si ea avea uterul deplasat in pozitia retrovers.tu de cand ai durerile astea?medicul ginecolog ti-a dat vreun tratament?
durerile au inceput in urma cu 3 ani si medicul ginecolog nu mi-a prescris absolut nimic, mi-a zis doar ca uterul va reveni la normal dupa ce voi avea o nastere, dar totusi, chiar nu se poate face nimic, pt mine sexul a inceput sa insemne doar durere, cu mici exceptii, daca stiti vreun "leac" va rog sa-mi spuneti. va multumesc f mult pt raspuns, si va doresc multa sanatate
imi pare rau dar chiar nu stiu nici un tratament.poate ar trebui sa mergi din nou la medic si sa ii spui k nu poti avea o viata sexuala activa din cauza dureruilor.poate va gasi el o solutie.ti-as recomanda sa mergi la altul sa vezi k zice.astept sa vad ce faci si pana atunci multa sanatate.
buna tuturor!eu nu am probleme la actul sexual sa fie prea larg...doar k de vreo 2 sapt nu am intretinut relatii sexuale si vaginu a ramas deschis k si cum acum as fi intretinut relatii sexuale.dupa cat timp se stramteaza daca nu intretii relatii sexuale.din ce cauza ramane asa?va rog sa ma ajutati!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8nu stiu ce se intampla
- 7am un vagin prea larg?
- 191mai sunt virgina?
- 2nod pe un perete al vaginului
- 7Umflatura intre vagin si piciorul drept
- 6Negi genitali interni - tratament
- 6Pot ramane insarcinata daca el nu a ejaculat in vagin?
- 2polip vaginal + rana pe col
- 6probleme cu penisul
- 8spermatozoizii pot trece de un himen care nu a fost rupt?
- 8va rog, sfatul unui medic ref la condilomatoza
- 4umflatura in interiorul vaginului
- 20i-am bagat degetele in vagin
- 7Rana vaginala..
- 8Mancarimi vaginale
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 9e posibil sa nu mai fiu virgina? :|:(
- 13URGENT! Problema mare in timpul actului sexual
- 6Este adevarat ca vaginul isi ia forma primului penis care intra acolo?
- 6Umflatura in vagin
Mai multe informații despre: Vaginul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: