am un vagin prea larg?

19-11-2007
vyoleta
Nu este medic/terapeut
vyoleta
buna ziua!
am si eu o nelamurire. uneori in timpul actului sexual mi se pare ca ma umezesc prea tare si nu mai simt penisul prietenului meu, care e destul de bine dotat. mentionez ca nu am nascut, si ma gandesc ca poate am eu un vagin prea larg. oare el mai simte ceva?
7 comentarii
0
19-11-2007, ora 00:00
isadora p.
Nu este medic/terapeut
isadora p.
dupa experienta mea nu cred ca esti neaparat "prea larga"...uneori, in timpul actului sexual femeia se umezeste foarte tare, semn al unei excitatii intense, fenomen fata de care prietenul tau ar trebui sa fie mandru, doar impreuna cu el ajungi sa-ti placa atat de mult ceea ce faceti! Daca vei mai citi despre vaginul "larg" vei vedea ca intr-adevar vaginul se largeste dupa prima treime de la intrare, asta tot in urma placerii intense pe care o simte femeia.Iti sugerez sa adopti pozitii diverse, in asa fel incat sa mai atenuezi senzatia de "largire" a vaginului.
0
19-11-2007, ora 00:00
vyoleta
Nu este medic/terapeut
vyoleta
multumesc isadora. chiar incepusem sa imi fac probleme.o zi frumoasa iti doresc!
poti sa imi recomanzi ceva pozitii ? poate nu le stiu eu pe toate si mai invat ceva...
merci
0
14-01-2008, ora 00:00
sacalu
Nu este medic/terapeut
sacalu
vyoleta,
din ce oras esti? nu vrei sa fii ajutata cu sfaturi practice? le poti incerca si vedea pe viu! te intereseaza?
0
24-03-2008, ora 00:00
copilasul
Nu este medic/terapeut
copilasul
buna seara!am si eu o nelamurire.de multe ori am incercat sa fac sex cu pr meu insa nu am reusit deoarece ma umezesc ft repede si mult.iar lui nu-i intr penisul in vagin incat sa ma dezvirgineze.nu stiu ce sa mai fac, am nevoie de un sfat..de ce ma umezesc aja de tare?
0
06-05-2008, ora 00:00
delfinverde
Nu este medic/terapeut
delfinverde
Buna. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. Vaginul poate suferi modificari, in sensul sa se largeasca in cateva zile? Si asta chiar daca nu a fost nici o activitate sexuala in ultimele 5 zile? Mai doresc sa stiu daca dupa mensturatie vaginul poate fi mai larg sau nu? Mentionez ca activitatea sexuala este in jurul a 3 ori pe saptamana. Multumesc
0
22-01-2013, ora 03:56
no_limits
Nu este medic/terapeut
no_limits
Studiati sexologia ca arta, psihic si medical, nu numai kama sutra sau alte balarii cu pozitii si atat, sunt o multime de articole, eu am adunat si am studiat incat vad cu mirare ce nivel redus avem la cultura sexuala, am intrat pe cateva discutii si m-am speriat. Cum naiba se face, eu pe vremea lui Ceausescu din curiozitate am cumparat o carte despre boli la penis si am dat 100 lei pentru ca era o raritate ( din banii de uraturi ) si o alta dupa revolutie in anii 90 de psihosexolgie la fel de rara, ulterior cu netul si toate mijloacele de comunicare si tehnica avansata mi se pare banal, ai la dispozitie medici, psihologi, sexologi, carti, filme, documentare, cred ca unele persoane au uitat sa studieze si prefera sa vb cu cineva " expert " in virtual, cine stie cine e dupa aceste pagini de net ? -* care vrea sa discute, am vazut aici asa de multi "cunoscatori si cunoscatoare " ca m-as mira daca le merge relatia.

(*modificat de admin)
0
22-01-2013, ora 14:27
bianca2305
Nu este medic/terapeut
bianca2305
Buna, am si eu o intrebare.. in timpul actului sexual, prezervativul a alunecat(prietenul meu inca nu ejaculase, eram la inceput)..apoi am schimbat prezervativul si am continuat..totul a decurs normal, prezervativul nu s-a rupt. Stiu ca se poate ramane insarcinata si cu lichidul preejaculator si de aceea am luat si o pastila ptr a 2-a zi. Exista vreo sansa sa fiu totusi insarcinata ? Va rog mult, astept raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •