usturimi vaginale
buna sunt o fata de 18 si sunt virgina.acum o luna de zile am simtit o usturime in vagin am fost la ginecolog si mia facut examen la secretie vaginala si mia recomandat un ceai de pelin si un unguent antibiotic nidoflor, dar nu am simtit nici o schimbare.va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac (un tratamen)..astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc!
4 comentarii
Nu stiu cum a iesit rezultatul secretiei. Daca este o candidoza, un tricomonas sau altceva. Ca sa te poata cineva sfatuii ar trebuii sa stie ce a iesit la secretia vaginala.
buna sunt o fata de 19 ani, si as dori daca se poate sa-mi raspundeti si mie ce sa fac...de ceva tim(o luna)imi curge intr-una ceva alb si gros din vagin si cate odata ma si doare.ce sa fac?mai folosesc o crema si ma mai dau cand ma doare si imi trece dar durerile revin.(nu sunt virgina).Va multumesc!
buna, am 19 si de ceva vreme(aprox o luna) ma confrunt cu o mare problema.am usturimi atunci cand merg la toaleta si nu numai... aproape tot timpul.am luat antibiotic nolicin am facut spalaturi vaginale cu tantum rosa m-ai m-a lasat dar cum nu am m-ai luat au inceput iar.dupa ce am terminat cu antibioticul la o saptamana am inceput sa iau neoxazol dar fara nici un rezultat.ce credeti ca as putea avea si de ce nu isi fac efectul antibioticul?
ce imi recomandati sa iau?
ast rasp va rog..
ce imi recomandati sa iau?
ast rasp va rog..
primul demers ar fi catre un medic ginecolog pentru a face un examen bacteriologic..nu precizezi daca ai facut un astfel de control..medicamentele (in special cele antibiotice) nu se iau decat la recomandarea si in doza prescrisa de medic pentru a avea efectul dorit..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
- 3mari mancarimi urmate apoi de usturimi in zona genitala
- 3de cate ori se foloseste irigatorul vaginal?
- 3usturimi in zona genitala dupa contactul sexual
- 8tantum rosa...va rog sa-mi dati niste raspunsuri...
- 8ma dezvirginat sau nu?
- 2usturime dupa sex. durere la penetrare
- 6usturime ingrozitoare, urinare in permanenta si cu durere
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 4La cat timp pot face sex, dupa ce am avut vaginul rupt ?
- 4Vagin prea umed.
- 6prurit si roseata vaginala.. cred ca e candida
- 2usturime în zona vagin cred
- 1Am un disconfort in interiorul vaginului
- 1Intrebare despre vagin
- 2Infecție în timpul sarcinii
- 1Usturimi in zona anala
- 2Ginecologie
- 1Anomalie vagin
- 1Ajutați mă ! După fiecare contact sexual ma ustura
Mai multe informații despre: Vaginul usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: