test de sarcina
Buna!
Am avut un contact sexual neprotejat-insa nu a ejaculat, a durat doar 2 minute maxim, acum 15 zile. Am facut un test de sarcina la 9 zile de la contact, a iesit negativ.
De mentionat ca am avut contactul cu 6 zile inainte de mesntruatie, am un ciclu menstrual regulat la 28-29 de zile. Menstruatia mi-a venit la timp, numai ca un pic redusa in cantitate.
Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
Maine o sa repet oricum testul, dar voiam o parere )
Va rog sa raspundeti
Am avut un contact sexual neprotejat-insa nu a ejaculat, a durat doar 2 minute maxim, acum 15 zile. Am facut un test de sarcina la 9 zile de la contact, a iesit negativ.
De mentionat ca am avut contactul cu 6 zile inainte de mesntruatie, am un ciclu menstrual regulat la 28-29 de zile. Menstruatia mi-a venit la timp, numai ca un pic redusa in cantitate.
Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
Maine o sa repet oricum testul, dar voiam o parere )
Va rog sa raspundeti
4 comentarii
Sansele de a fi ramas insarcinata sunt atat de mici, incat puteti sa luati in considerare urmatoarea cifra: 0
va multumesc pt raspuns dle doctor
am facut un test aseara, la 15 zile de la contact si a iesit negativ
testul era minut-asa se numea. la inceput linia de control a fost un pic pala, insa s-a accentuat in urmatoarele 5 minute. linia de test nici vorba sa apara.
ideea e ca ma simt eu balonata, si am si usoare stari de voma si oboseala. pot fi de la caldura?
imi recomandati totusi un test de sange?
va multumesc
am facut un test aseara, la 15 zile de la contact si a iesit negativ
testul era minut-asa se numea. la inceput linia de control a fost un pic pala, insa s-a accentuat in urmatoarele 5 minute. linia de test nici vorba sa apara.
ideea e ca ma simt eu balonata, si am si usoare stari de voma si oboseala. pot fi de la caldura?
imi recomandati totusi un test de sange?
va multumesc
Cauza acestor neplăceri nu poate fi sarcina şi nici căldura nu poate fi făcută vinovată chiar de toate. Ceea ce ar fi bine să faceţi este o vizită la doctorul dv, ca să vă examineze. S-ar putea să vă ceara sa faceţi şi o ecografie.
deci excludem sarcina din discutie?
apoi, testul de sarcina la 15 zile depista sigur sarcina, nu?
apoi, testul de sarcina la 15 zile depista sigur sarcina, nu?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt sau nu insarcinata?
- 8Oare sunt insarcinata dupa ce am luat o luna Triregol?!
- 5yasmin, menstruatie intarziata, test de sarcina negativ
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 6menstruatie dupa testul de sarcina (test pozitiv)
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 3va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 1am facut un test de sarcina dar a iesit negativ
- 10Sarcina sau nu?
- 5ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
- 10ajutati-ma va rog((( sarcina?
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
- 3Test de sarcina după contact sexual
- 2Test de sarcina
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: