mi a intarziat menstruatia o luna
am 19 ani, ultima oara mi a venit pe 10.11.2008, in decemrie nu mi a venit toata luna...pe 28 decembrie mi am facut test de sarcina si mi a iesit negativ.menstruatia mea nu e niciodata regulata...si in plus am fost si foarte racita.am avut raporturi sexuale neprotejate..dar nu si a dat drumul in mine.care ar fi cauza pt care imi intarzie atata menstruatia...?va rog mult astept un raspuns...multumesc
6 comentarii
Mai repeta testul de sarcina, daca este tot negativ consulta un ginecolog, se poate sa fi facut o anexita si de aici si intarzierea menstruatiei.Ginecologul te va indruma catre un endocrinolog daca este vorba despre o dereglare hormonala.
In timpul actului sexual se pot elimina spermatozoizi si inainte de ejaculare.
Numai bine
In timpul actului sexual se pot elimina spermatozoizi si inainte de ejaculare.
Numai bine
cat de mult poate sa mi intarzie daca am facut o anexita...si cum o pot trata eu acasa, tin sa mentionez ca eu nu sunt in tara..sunt plecata de 4 luni in italia..si nu am cum sa fac aici un control ginecologic pt k nu am acte si nici nu ma pot duce cu matusmea pt k nu vreau sa afle..., test de sarcina mi am facut si a iesit tot negativ, , , , st stresata tare, , , nu vreau sa fiu insarcinata pt k nu sunt casatorita..ce sa ma fac...ast un raspuns..va multumesc mult
Pai nu o prea poti trata asa dupa ureche si in primul rand trebuie sa vezi daca este o anexita sau altceva, poate fi repet o dereglare hormonala si pt asta trebuie sa mergi la un endocrinolog.
Daca testete ti-au iesit negative, nu cred ca sunt sanse sa fi insarcinata si te sfatuiesc sa mergi cu matusa ta la un control, pt ca poate fi vb de ceva serios.
Daca testete ti-au iesit negative, nu cred ca sunt sanse sa fi insarcinata si te sfatuiesc sa mergi cu matusa ta la un control, pt ca poate fi vb de ceva serios.
buna sunt roxana si am 18 ani am prieten de 2 ani si 3 luni, nu am avut relatii sexuale pana pe data de 14 februarie, pentruprima data.mia mai inatrziat menstruatia si in luna ianuarie dar nu stiu exact pt cxat timp iar luna aceasta cand trebuia sa imi vina pe 14 nu mia venit, si sunt putin cam ingrijorata...prietenul meu ma asigurat ca nu e nimic.va rog sa imi raspundeti si mie pe mail daca se poate.multumesc mult.
Bona...Sunt Andreea si am 16 ani. Acum 4 luni am avut primul rap sexual cu prietenul meu ( mentionez ca am fost virgina). Nu am avut niciun fel de problema pana acum, menstruatia mia venit regulat, insa luna aceasta trebuia sa-mi vina de o saptamana si intarzie...Mi-am facut 2 teste de sarcina si amandoua au fost negative. Nu stiu ce sa mai cred.Plz help me! M-am documentat putin pe Net si am inteles ca in primele 2 luni menstruatia poate continua sa vina normal, si ca apar cateva picaturi de sange semn ca esti insarcinata. Acum 2 saptamani mie mi s-a intamplat, dar nu stiu ce sa cred...Va rog frumos lamuriti-ma...
Buna ziua. Am o problema daca ma poate ajuta domnul doctor. Am avut contact sexual cu prietenul meu pe data de 21 decembrie..suntem in februarie si inca nu mi-a venit cm. Mentionez ca a ejaculat in mine si nu am folosit metode de protejare. Simptome nu am ca as fi insarcinata, am facut cateva teste dar toate au iesit negative. Va rog daca puteti sa imi raspundeti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5este foarte speriata datorita scurgerilor zilnice (de 3 saptamani)
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 3dessorelle pt reglare
- 7va rog sa ne ajutati: sangerari intermentruale
- 0menstruatie neregulata
- 7ce se intampla daca stau cu menstruatia neregulata fara sa o tratez?
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 3Scurgeri maronii, uneori cu cheaguri
- 1Sarcină sau nu?
- 1Intarziere menstruatiei
- 0Cistita
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 0Ce poate fi?
- 0Menstruatie intarziata
- 0Sarcina ?
- 1Menstruatie întârziată
- 1Este insarcinata?!!
- 1Sunt însărcinată?
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: