Anticonceptionale
Buna ziua!am o problema am luat anticonceptionale belara timp de 1 an prescris de medic avand un chist ovarian dermoid am facut intrerupere inainte sa termin tableta cu 5 zile pentru ca cu o luna inainte sa iau decizia sa le intrerup aveam menstruatie de 2 ori inainte cu 5 zile sa termin tableta si dupa ce o terminam asa cum era normal dar acum problema este ca mi-a venit pe 25 lulie sa derminat pe 30 iar luna lui august nu mi-a venit am 45 de zile de cand sa terminat ultima menstruatie.care poate fii cauza?
8 comentarii
După părerea mea eu zic că nu îți sunt bune aceste anticoncepționale, grețuri dureri de cap nu ai avut? Și eu am mai pățit așa că după 2 luni de tablete îmi venea pe la mijlocul lunii și după foarte puțin în pauza de 7 zile, eu le mai luam inca vreo 2 luni maxim sa vad daca nu se remediază și dacă nu mergeam la medic și mi le schimba...daca nu ai avut contact neprotejat, eu zic că cantitatea hormonala din anticoncepționale nu țis bune..du-te sa ți le schimbe..
Am avut contact neprotejat dar am facut test de sarcina si imi iese o liniuta rosie si una rozalie foarte putin
Mai cumpără un test și mai fa unul...posibil sa fi însărcinată
A doua linie ți-o ieșit umpic mai transparentă din cauză că poate l-ai făcut peste zi și nu cu prima urină de dimineață, dar chiar daca este puțin transparentă sunt șanse destule sa fi graviduță...
Credeti ca este posibil ca asa repede sa raman dupa atata timp de anticonceptionale?
Poi nu de la un medic am auzit că multe persoane iau anticoncepționale o vreme, ca după ce le vor întrerupe să rămână nu mai repede însărcinate. Chiar și mie mi sa spus, că dacă vreau cat mai repede să rămân însărcinată să le întrerup. In primele luni suntem mult mai vulnerabile decât oricând în alte perioade. Știu cazuri când chiar din prima lună a rămas femeia insarcinata.
Cel mai ok ar fi sa mai faci un test doua, dar sa ai in vedere și un consult la ginecolog..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intarziere a ciclului menstrual
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 14este sau nu gravida! raspundeti cat de repede!
- 5ciclu ciudat... de 7 zile nu s-a mai oprit. dar de doua - trei zile curge un lichid maroniu
- 0am 44 ani si menstruatia mi-a intarziat 8 zile(pana acum!)
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 1Intarzierea menstruatiei
- 1Simptome false?
- 2Intarzierea menstruatiei
- 0Intarzierea ciclului menstrual
- 0Întârziere 20 zile. Teste negative
- 0Renuntare anticonceptionale, intarziere menstruatie
- 0Imi intarzie menstruatia
- 1Lipsa menstruatie va rog ajutor
- 0Posibila sarcină?
- 010 zile întârziere menstruație
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 0Întârzierea menstruației după anticoncepționale
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: