masturbarea si sistemul imunitar
![daniel999](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
spuneti-mi va rog, ce efecte are masturbarea asupra sistemului imunitar? multumesc
5 comentarii
0
09-12-2010, ora 17:17
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Daniel999,
Masturbarea NU are niciun efect pozitiv, la nivelul niciunui sistem organic, incluzând şi sistemul imunitar, ci chiar din contră.
Sistemul imunitar este afectat atât direct, prin spolierea (sărăcirea, deposedarea) organismului de anumite substanţe vitale (seleniu, zinc şi acizi omega 3, de pildă), cât şi indirect, prin afectarea sistemului nervos central (SNC-ul) şi a sistemului endocrin.
_
Spuneţi NU masturbării, dacă vreţi să spuneţi DA sănătăţii fizico-mentalo-psiho-spirituale.
_
Toate cele bune şi Sărbători fericite.
Cu respect,
Nick
Masturbarea NU are niciun efect pozitiv, la nivelul niciunui sistem organic, incluzând şi sistemul imunitar, ci chiar din contră.
Sistemul imunitar este afectat atât direct, prin spolierea (sărăcirea, deposedarea) organismului de anumite substanţe vitale (seleniu, zinc şi acizi omega 3, de pildă), cât şi indirect, prin afectarea sistemului nervos central (SNC-ul) şi a sistemului endocrin.
_
Spuneţi NU masturbării, dacă vreţi să spuneţi DA sănătăţii fizico-mentalo-psiho-spirituale.
_
Toate cele bune şi Sărbători fericite.
Cu respect,
Nick
![Bogdan26buc](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
salutare la toata lumea. Am si eu o intrebare dar nu stiu cum sa o formulez mi-am facut si eu o prietena de acum 3 luni si mereu vrea sa o facem de mai multe ori pe zi si acum cateva zile am observat ca nu vrea sa se mai scoale penisul si nu stiu ce sa fac sunt disperat? Va multumesc si astept raspunsul pe adresa de mail -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
0
16-02-2011, ora 04:12
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Bogdan26buc,
Problema dv. de tulburare a dinamicii sexuale s-a produs din cauza EXCESULUI de activitate sexuală. Luaţi o pauză şi consultaţi un medic urolog.
Problema dv. de tulburare a dinamicii sexuale s-a produs din cauza EXCESULUI de activitate sexuală. Luaţi o pauză şi consultaţi un medic urolog.
![Mr1007](/arata_img.php?img=cont_122852.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Eu nu cred in ahsdgjah dinacelea cum ca afecteaza spiritual da daca e cu credinta in dumnezeu si restul eu personal nu am credinta si sincer prietenul meu daniel nu am vazut niciodata niciunde un om sa moara sau sa turbeze din cauza masturbarii batranii de demult se masturbau si ei erau vremuri grele si traiau mai bine ca noi si la 80 de ani tot erau voinici daca vrei sa afli mai multe despre masturbare sincer recomand un canal youtube nu fac reclama e doar un ajutor cauta Q and A Dan and Jenifer tipi sunt geniali si te vor ajuta bafta multa si Nick cand ti-ai facut contul ai acceptat ca nu vei induce in eroare membri acestui forum cu nimic ( Dumnezeiesc sau forte divine in care ma bucur ca ai credinta dar nu obliga pe altii sa creada cea ce crezi tu ) o duminica placuta in continuare tuturor
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme cu masturbarea
- 8daca te masturbezi mai des, o sa ai probleme in viitor? ramai impotent?
- 3Off masturbarea asta...
- 43Vreau sa scap de ejacularea precoce, cum?
- 33imunitate la copii prin homeopatie
- 6imunostimulatoare pt copii
- 229Sotul meu prefera sa se masturbeze decat sa facem sex
- 5Tratament crestere imunitate la copil de 4 ani
- 8sinuzita? spondiloza?
- 3imunitate foarte scazuta
- 9probleme de ejacuare
- 6sistem imunitar foarte scazut
- 11Soțul meu se masturbează
- 4Sotul meu se masturbeaza!
- 3Libidou foarte ridicat
- 0Bună ziua! De vreo două săptămâni, ejaculez foarte repede!
- 1Durere testiculara
- 1O părere, am probleme de potență ejaculare precoce lipsă orgasm
- 1Masturbare edem umflatura
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati Sistemul imunitar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: