Cum se alege Diafragma potrivita?
Buna ziua,
Urmez de 1 an si jum metoda de contraceptie cu anticonceptionalele Belusha dar sunt fumatoare si nu mai vreau sa imi asum riscurile legate de asocierea fumatului cu pastilele deci am incetat sa le mai iau.
Caut un alt mijloc de a ma proteja de sarcina, fara a folosi metode pe baza de hormoni.
Sunt ovulele spermicide sigure ca si mijloace de protectie? sau trebuie mereu combinate cu un alt mijloc( diafragma, prezervativ?)
Diafragma -necesita control la ginecolog inainte de a o cumpara? sau ma poate sfatui direct la farmacie? m-am documentat un pic si observ ca exista in cateva marimi nu doar una singura. Se poate sa ma sfatuiti, va rog, de care tip/ marime sa imi cumpar? ( am 1.65 inaltime si 56 de kilograme)
Multumesc anticipat.
Urmez de 1 an si jum metoda de contraceptie cu anticonceptionalele Belusha dar sunt fumatoare si nu mai vreau sa imi asum riscurile legate de asocierea fumatului cu pastilele deci am incetat sa le mai iau.
Caut un alt mijloc de a ma proteja de sarcina, fara a folosi metode pe baza de hormoni.
Sunt ovulele spermicide sigure ca si mijloace de protectie? sau trebuie mereu combinate cu un alt mijloc( diafragma, prezervativ?)
Diafragma -necesita control la ginecolog inainte de a o cumpara? sau ma poate sfatui direct la farmacie? m-am documentat un pic si observ ca exista in cateva marimi nu doar una singura. Se poate sa ma sfatuiti, va rog, de care tip/ marime sa imi cumpar? ( am 1.65 inaltime si 56 de kilograme)
Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contraceptie
- 5problema neobisnuita cu anticonceptionalele
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 3prima pilula dintr-un blister de yasmin are efect contraceptiv?
- 2protectia pilulelor in caz de voma
- 5am nevoie de o metoda urgenta de contraceptie:(
- 4contraceptia - cat de sigura este?
- 3contraceptia la 39 de ani
- 2foite contraceptive chinezesti
- 5foite chinezesti
- 7sindromul raynaud si nu am voie anticonceptionale
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 3metode de contraceptie sigure
- 48Steriletul sau dispozitivul Mirela?
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 4Nidatie sau sangerare postinor?
- 4Contracepţie
- 40Contraceptia un pacat ?
- 2Metoda contraceptiva buna?
- 1Contraceptia la minore!?
Mai multe informații despre: contraceptia diafragma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: