Menstruatie prelungita
Buna seara ! In luna noiembrie am avut o infectie urinara cu sangerari si usturimi, in urma careia mi s a adminsitrat trimoprim timp de 3 zile. In luna ianuarie pe data de 17 am avut menstruatie care a durat 6 7 zile mai mult ca de obicei insa nu si cantitativ iar Acum sunt din nou la menstruatie de vreo 8 zile, tin sa precizez ca este cantitate redusa si mai inchisa la culoare fara cheaguri, viata sexuala este activa fiind cu acelasi partener. Sunt programata aceasta sapatamana la un control insa sunt in Uk si m ar fi interesat o parere inainte de control, poate fi ceva grav sau recidiva infectiei urinare ?Mentionez ca nu am luat niciodata anticonceptionale si nu am avut pierderi de sarcina, avorturi sau alte probleme, va rog astept un raspuns !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 3menoragia sau hemoragia se opreste singura?
- 10Menstruatie prelungita (Tratament Yasmin)
- 6Nu imi trece ciclul de 3 luni
- 1menstra indelungata
- 4Sangerare vaginala prelungita
- 2menstruatie prelungita
- 0Tratament dostinex si duphaston
- 0Sangerare si cheaguri
- 0Am inceput sa iau anticonceptionale acum 11 zile dar sangerarea inca nu s a oprit
- 0Anticoncepționale și menstruație prelungita help
- 2Menstruatie prelungita
- 3As vrea sa stiu ce am - menstruatie 3 saptamani, urina cu sange si imi vine din gat sange
- 0Logest si endometrioza
- 0Sângerare continua
- 2Dereglari menstruale
- 1Chiuretaj uterin biopsic
- 1Chist vaginal
- 1Nu mi se opreste ciclu.
- 1Puțin ajutor va rog - menstruația a ajuns sa dureze pana la 15 zile
Mai multe informații despre: menstruatia prelungita