Anticoncepționale și menstruație prelungita
Buna seara! De prin septembrie anul trecut până în ianuarie am luat anticoncepționale Belusha. Aveam hemoragii(chiar și 2 luni o data) și la sfatul medicului am luat aceste pilule. In ianuarie mi s-a spus sa le întrerup pentru a face analize(in prima zi 21-a zi a c.m.). Menstruația mi a venit foarte greu(după 7 luni dar se mai întâmplase) și din nou, 3 săptămâni, dureri, hemoragie într-un cuvânt. Pentru a mi se opri am luat Duphaston, la ecografie afland că grosimea endometrului era de 7 mm, iar ovarele sunt polichistice (până acum desi am mai făcut ecografii, nu s a văzut nimic). La analize mi a ieșit că nu am progesteron (asta am văzut în analizele din ziua 21), iar la sfatul medicului am inceput Logest. Am luat 6 zile, situația era din ce in ce mai gravă, fiind eleva nu imi mai permit absolut deloc să lipsesc, așa că din a 7-a zi am inceput cu Belusha cu care m-am împăcat foarte bine cat am luat data trecuta. Problema e că sunt deja 14 zile de când sunt la menstruație...deși e mai redus cantitativ, nu e spotting, și cu toate acestea nu știu ce să fac. Știu că una e medicul, alta e un forum, dar până caut un alt medic as fi recunoscătoare sa mi se dea un sfat măcar. Mulțumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ovare polichistice, menstruatie dereglata... pot avea un copil?
- 3provocarea mentruatiei cu duphaston
- 1Menstruatie prelungita
- 1laparoscopie
- 3posibila sarcina?
- 6Regret ce am facut.
- 1OVARE POLICHISTICE SI LIPSA MENSTRUATIEI
- 0Menstruatie prelungita
- 0Chisturi ovariene
- 0Gravida sau nu?
- 0sangerari vaginale anormale
- 0Tratament dostinex si duphaston
- 0Anticoncepționale și menstruație prelungita help