Mentruatie prelungita. Ziua 13!
Buna. Am ciclu menstrual de 10 ani, este regulat, imi vine mereu la data care trebuie, in medie dureaza 7 zile ( rar dureaza 6) si este abundenta la inceput, apoi e ok. Ultima menstruatie a venit pe 29 mai. A durat doar 5 zile, iar dupa doua zile a inceput iar (exact atunci cand trebuia sa se termine). Este mai putin cantitativa, dar are aceeasi culoare si deja dureaza de 5 zile, sunt deja in ziua 13 de cand a inceput prima data menstruatia. In plus in perioada normala a menstruatiei rar am dureri de burta sau se sani. Acum, in timpul menstruatiei 'prelungite' am avut dureri de sani, iar seara dureri abdominale exact cum sunt alea din timpul menstrei normale. Mentionez ca am avut contacte sexuale neprotejate pe 1 si 4 iunie. Nu folosesc contraceptive. In general ma simt ametita (asemanator starii de mahmureala) si obosita, ma trezesc greu, am stari de somnolenta.
Vreau sa ma programez la ginecolog, dar stiu ca nu pot sa fac teste atunci cand am menstruatie si in plus am examene, deci mai dureaza cateva zile pana ajung la medic.
Intrebarile mele sunt urmatoarele: Care poate fi cauza acestor sangerari? Ce fel de consultatie se face la ginecolog in cazul dat? Care este diferenta dintre consultatie si control ginecologic (am vazut asta la medlife pe site)? Mentionez ca este prima data cand voi merge in Romania la ginecolog si cu o problema (pana acum am mers in alta tara si erau investigatii de rutina fara probleme) si vreau sa stiu la ce trebuie sa ma astept si ce voi trebui sa fac in afara consultatiei/controlului si cam ce buget ar trebui sa am ( ma refer la medlife, daca stiti un cabinet bun, voi fi recunoscatoare pentru recomandari).
Imi cer scuze pentru ca am relatat intreaga poveste, dar eu nu am mai avut probleme ginecologice si in general sunt bolnava rar asa ca acum sunt foarte speriata si stresata.
Vreau sa ma programez la ginecolog, dar stiu ca nu pot sa fac teste atunci cand am menstruatie si in plus am examene, deci mai dureaza cateva zile pana ajung la medic.
Intrebarile mele sunt urmatoarele: Care poate fi cauza acestor sangerari? Ce fel de consultatie se face la ginecolog in cazul dat? Care este diferenta dintre consultatie si control ginecologic (am vazut asta la medlife pe site)? Mentionez ca este prima data cand voi merge in Romania la ginecolog si cu o problema (pana acum am mers in alta tara si erau investigatii de rutina fara probleme) si vreau sa stiu la ce trebuie sa ma astept si ce voi trebui sa fac in afara consultatiei/controlului si cam ce buget ar trebui sa am ( ma refer la medlife, daca stiti un cabinet bun, voi fi recunoscatoare pentru recomandari).
Imi cer scuze pentru ca am relatat intreaga poveste, dar eu nu am mai avut probleme ginecologice si in general sunt bolnava rar asa ca acum sunt foarte speriata si stresata.
2 comentarii
Pana la urma am fost la medic. Am un chist de 5 cm :(
Si ma gandesc ca doar prin operatie se poate elimina, nu?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 3hemoragie menstruala prelungita
- 5am luat yasmine timp de 5 luni la ore diferite si ciclul nu se opreste
- 7normal sau anormal?
- 10Menstruatie prelungita (Tratament Yasmin)
- 5Menstruatie prelungita!
- 1menstra indelungata
- 0Menstruatie prelungita
- 2menstruatie prelungita
- 0Anticonceptionale
- 4Menstruatie prelungita
- 1Buna ziua! Pe data de 10 ianuarie mi-a venit din nou dar nici pana astazi nu s-a mai terminat
- 8Menatruatie prelungita
- 2Sangerarea continua la 13 zile de la inceputul menstruatiei
- 1Chiuretaj uterin biopsic
- 2Menstruatie 10 zile
- 0Ciclul menstrual nu se mai oprește
- 1Menstruație de peste 5 saptamani
Mai multe informații despre: menstruatia prelungita