Menstruatie prelungita!!
Buna seara,
Am 22 de ani. Mi'a inceput menstruatia in data de 15 a acestei luni iar astazi in 26 este a 11 a zi. Menstruatia inca este abundenta cu cheaguri dese.
Mi'am facut testul Papanicolau luna trecuta dar totul a iesit bine acolo. Mi s-a spus ca am uterul retrovers.
Am mai avut problema aceasta acum 1 an jumatate, cand ca si acum, am plecat intr-o tara straina in vacanta si am ajuns la urgente cu hemoragie iar doctorii din italia nu mi-au gasit nimic. Este posibil sa fie si datorita schimbarii mediului? Care ar putea fi problema? Ce analize trebuie sa fac inafara de Papanicolau, pentru a vedea daca este vreo problema??
Precizez ca menstruatia la mine este foarte abundenta in fiecare luna!
Astept un raspuns, va multumesc frumos!
O seara cat mai frumoasa si Sarbatori fericite tuturor!
:)
Am 22 de ani. Mi'a inceput menstruatia in data de 15 a acestei luni iar astazi in 26 este a 11 a zi. Menstruatia inca este abundenta cu cheaguri dese.
Mi'am facut testul Papanicolau luna trecuta dar totul a iesit bine acolo. Mi s-a spus ca am uterul retrovers.
Am mai avut problema aceasta acum 1 an jumatate, cand ca si acum, am plecat intr-o tara straina in vacanta si am ajuns la urgente cu hemoragie iar doctorii din italia nu mi-au gasit nimic. Este posibil sa fie si datorita schimbarii mediului? Care ar putea fi problema? Ce analize trebuie sa fac inafara de Papanicolau, pentru a vedea daca este vreo problema??
Precizez ca menstruatia la mine este foarte abundenta in fiecare luna!
Astept un raspuns, va multumesc frumos!
O seara cat mai frumoasa si Sarbatori fericite tuturor!
:)
4 comentarii
Papanicolaul nu are legatura cu durata menstruatiei, ca si uterul retrovers. Schimbarea mediului, iarasi, nu este cunoscuta ca un factor care sa modifice durata menstruatiei (cel putin in sensul cresterii ei).
Avand in vedere ca ati facut deja unele investigatii care nu au aratat o cauza organica, precum si avand in vedere antecedentele care orienteaza spre un tip constitutional cronic, probabil ca cel mai bine ar fi sa urmati un tratament homeopatic. Acesta, pentru a fi luat in serios, trebuie prescris de un medic homeopat, in urma unei consultatii homeopatice.
Pana cand veti gasi un homeopat bun in Italia, o prima masura la indemana este sa luati cateva zile calciu, in doza de 3 grame pe zi. Calciu gasiti la orice farmacie, se elibereaza fara reteta, costa putin. Intrebati (sau cititi pe cutie) doza per tableta (500 de grame de cele mai multe ori) si calculati cate tablete trebuie sa luati ca sa ajungeti la 3 grame pe zi. Faceti asta 4 zile la rand. De regula, e suficient pentru iesirea din situatia actuala, dar nu e suficient pe termen lung: nu considerati ca ati inchis problema pana ce un homeopat nu va va da un tratament al problemei de fond.
Avand in vedere ca ati facut deja unele investigatii care nu au aratat o cauza organica, precum si avand in vedere antecedentele care orienteaza spre un tip constitutional cronic, probabil ca cel mai bine ar fi sa urmati un tratament homeopatic. Acesta, pentru a fi luat in serios, trebuie prescris de un medic homeopat, in urma unei consultatii homeopatice.
Pana cand veti gasi un homeopat bun in Italia, o prima masura la indemana este sa luati cateva zile calciu, in doza de 3 grame pe zi. Calciu gasiti la orice farmacie, se elibereaza fara reteta, costa putin. Intrebati (sau cititi pe cutie) doza per tableta (500 de grame de cele mai multe ori) si calculati cate tablete trebuie sa luati ca sa ajungeti la 3 grame pe zi. Faceti asta 4 zile la rand. De regula, e suficient pentru iesirea din situatia actuala, dar nu e suficient pe termen lung: nu considerati ca ati inchis problema pana ce un homeopat nu va va da un tratament al problemei de fond.
Trebuie neaparat sa faci o ecografie pelvina. Chisturile ovariene pot determina menstruatii abundente, cu cheaguri.
Intr-o luna se pot intampla multe, practic e vorba despre alt ciclu menstrual.
Intr-o luna se pot intampla multe, practic e vorba despre alt ciclu menstrual.
@ ralucaa22
Mergeti in urgenta. In principiu ar trebui ca direct acolo in spital sa va faca pe loc ecografia.
Pierderea de sange atat timp constituie o urgenta.
Mergeti in urgenta. In principiu ar trebui ca direct acolo in spital sa va faca pe loc ecografia.
Pierderea de sange atat timp constituie o urgenta.
Nu am ajuns la urgente dar intr-un final s-a terminat.. Mai sunt mici scurgeri de culoare maro. Voi merge cat de repede voi putea. Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Un an nou fericit si cu sanatate va doresc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2menstruatie prelungita
- 3hemoragie menstruala prelungita
- 3ciclu fara oprire
- 2menstruatie prelungita
- 25Singerare dupa 9 zile?
- 1menstruatie abundenta cu cheaguri de sange
- 4Sangerare vaginala prelungita
- 1Menstruatie putina
- 1Menstruatie prelungita administrare anticonceptionale Karissa
- 0Intrebari privind administrarea de Adrenostazim.
- 1Sangerări abudente de 10 zile
- 1cheag sange la menstruatie
- 0Probleme cu menstruația
- 4Menstruatie prelungita
- 2Cheagurile de sânge la menstruație sunt normale?
- 2Dereglari menstruale
Mai multe informații despre: menstruatia cu cheaguri menstruatia prelungita