menstruatie peste sarcina?
Domnule doctor am o mare nelamurire, am mai scris pe situl acesta in urma cu o saptamana si atunci nu stiam daca sunt sau nu insarcinata.va spuneam ca in luna septembrie am avut C.M pe data de 18 si pe data de 2 am avut un contact neprotejat C.M a venit in luna octombrie pe 16 dar nu mai ma tinut 6 zile totusi a fost din abundenta chiar cu dureri 4 zile si jumatate cam asa ceva.acum problema mea este ca in ciuda faptului ca menstra a trecut eu tot am simptome ca la o sarcina adica ameteli dureri de cap si chiar stari de voma, simt mirosuri ciudate care pana acum nu le simteam .exista posibilitatea sa fiu insarcinata chiar daca C.m a venit si a curs destul de mult?multumesc mult
4 comentarii
eu am avut hemoragie peste sarcina, deci dute la un control fati un test nu sta asa
C.M. peste sarcina vine anormal, ori prea putin ori prea mult cum am patit eu sau intrerupt o zi da o zi nu isi schimba culoarea dinspre rosu spre maroniu
nu a fost chiar normal si durerile au fost insuportabile.deaia ma gandesc ca as putea fi insarcinata
un test nu e mult, iar un control la eco ca sarcina fiind prea mik treb' sa te duci la eco e putin mai scump cu 20 lei la mn la cta e 40-50 de lei un eco maxim daca nuti doresti copilul nu sta asa pt ca e foarte greu sa cresti un copil singur
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1menstruatia in timpul sarcinii
- 10Menstruatia peste sarcina - Dimensiunea sarcinii
- 0Pot avea menstruatie peste sarcina?
- 3Menstruatie peste sarcina
- 4posibil sa fi insarcinata atata timp cat ciclul iti vine regulat?
- 1menstruatie peste sarcina sau nu?
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 6Simt niste batai in burta...
- 1menstruatie peste sarcina?
- 3Menstruatie peste sarcină?
- 1Menstruatie regulata peste sarcina?
- 2Menstruatie pe timpul sarcinii
- 3CM peste sarcina?
- 8Pot fi insarcinata chiar daca mi a venit menstruatia?
- 0Sarcina? Menstruatie peste sarcina?
- 0Sangerari in sarcina
- 0E posibil să fiu însărcinată și să-mi vină menstruația?
- 2Menstruație sau sângerare de implantare
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: