Sarcina, avand menstruatie...
intr-adevar stiu k poate exista sarcina chiar daca am avut ciclu menstrual regulat(3 luni, menstruatie normala).vreau sa stiu cate luni poate exista ciclu peste sarcina?(daca aceasta exista)imi dau seama k am ciclu peste sarcina dupa cantitatea si coloritul menstruatiei, adica trebuie sa difere de lunile normale, cand nu exista niciun risc?nu-mi pot face un test de sarcina pt k locuiesc intr-un oras mic si s-ar afla repede.ast un rasp concret.multumesc anticipat
2 comentarii
Poate intradevar sa existe ciclu menstrual in cazul unei sarcini inca 1-2-3-4-5 luni dar nu este ceva fix.Deasemenea cantitatea, aspectul si durata ciclului menstrual pot fi ca de obicei sau mai mult sau mai putin reduse. Nu inteleg de ce te-ai speriat.Ai oarecare simptome legate de sarcina? Exista o singura cale de a afla sigur, testul de sarcina care se gaseste in orice farmacie.Iar pe viitor ca sa nu mai fi permanent stresata fa sex protejat sau aplica o metoda contraceptiva.
multumesc. am aplicat o metoda contraceptiva(coitus interuptus) si a fost singurul act sexual neprotejat(acum 3 luni, de atunci am avut ciclu menstrual normal), restul nu prezinta riscuri, pt k prietenul meu a folosit prezervativ si nu au fost probleme.cat despre simptome cum ar fi greata, nu au existat.deci exista totusi acest risc, sa fiu gravida?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Poti ramane insarcinata si sa ai ciclu?
- 5menstruatie peste sarcina
- 4ciclu peste sarcina? urgent!!!
- 10Menstruatia peste sarcina - Dimensiunea sarcinii
- 6Diagnostic gresit: nu am pofta de manacare si vomit verde
- 3sarcina la ciclu neregulat? urgent, va rog!!!
- 3se poate sa fi insarcinata si totusi sa ai si menstruatie in fiecare luna?
- 5ramai insarcinata daca ai menstruatie?
- 6Menstruatie in timpul sarcinii. Posibil?
- 5test de sarcina pozitiv si menstruatia
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 6Simt niste batai in burta...
- 3sarcina saptamana 19... e posibil un avort?
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 5Menstruatie normala peste sarcina?
- 1ciclu peste sarcina
- 0Cineva căruia i sa întâmplat ceva asemănător ?!
- 0Rog un răspuns urgent..e posibil sa fiu însărcinată cu ciclu peste sarcina?
- 0Menstruatie peste sarcina
- 2Menstruație sau sângerare de implantare
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: