menstruatie peste sarcina 5 luni?
Buna seara!
Am avut ultimul contact sexual in luna august(protejat cu prezervativ), iar de atunci am avut menstruatie(5) in fiecare luna si nu am observat modificari de culoare, de flux sau de durata.
Totusi luna aceasta, menstruatie a venit cu dureri de cap si ameteli care persista de 3 zile.Datorita acestor dureri de cap am si o senzatie de greata constanta si nu am pofta de mancare.
E posibil sa fiu insarcinata?sa fi avut menstruatie peste sarcina fara sa imi dau seama?
Am avut ultimul contact sexual in luna august(protejat cu prezervativ), iar de atunci am avut menstruatie(5) in fiecare luna si nu am observat modificari de culoare, de flux sau de durata.
Totusi luna aceasta, menstruatie a venit cu dureri de cap si ameteli care persista de 3 zile.Datorita acestor dureri de cap am si o senzatie de greata constanta si nu am pofta de mancare.
E posibil sa fiu insarcinata?sa fi avut menstruatie peste sarcina fara sa imi dau seama?
2 comentarii
Daca erai insarcinata in 5 luni iti dadeai seama sigur. Tu ai vazut cum arata abdomenul unei femei insarcinate in 5 luni???
Daca ai menstruatie care vine normal dpdv cantitativ precum si la data corecta, atunci nu esti insarcinata.
Daca ai menstruatie care vine normal dpdv cantitativ precum si la data corecta, atunci nu esti insarcinata.
Buna,
Am si eu o mica nelamurire: sunt casatorita de trei ani si de ceva verme ne dorim un bebe. Trebuie sa mentionez ca in septembrie 2011 am pierdut o sarcina la 2 luni jumate. De vreo trei luni imi vine menstruatia foarte putina si are o culoare ori foarte deschisa in primele zile si foarte inchisa in ultimele zile. Acuma sincer eu nu mai stiu ce sa cred ca deja m-am saturat de iluzii.
Am si eu o mica nelamurire: sunt casatorita de trei ani si de ceva verme ne dorim un bebe. Trebuie sa mentionez ca in septembrie 2011 am pierdut o sarcina la 2 luni jumate. De vreo trei luni imi vine menstruatia foarte putina si are o culoare ori foarte deschisa in primele zile si foarte inchisa in ultimele zile. Acuma sincer eu nu mai stiu ce sa cred ca deja m-am saturat de iluzii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sarcina, avand menstruatie...
- 3Pot fi insarcinata chiar daca mi'a aparut menstruatia?
- 27am luat doxiciclina in doza mare in saptamanile 4 sau 5 de sarcina
- 3mentruatie peste sarcina se poate?????
- 3este normal ca dupa 2-3 saptamani de la contact sa ai simptome de sarcina?
- 1cm peste sarcina, posibil?
- 3Menstruatie peste sarcina
- 5ramai insarcinata daca ai menstruatie?
- 5test de sarcina pozitiv si menstruatia
- 1Menstruatie regulata peste sarcina?
- 3varsta ecografica mai mare, menstruatie peste sarcina?
- 1O parere va rog ! Se mai poate vorbi despre sarcina daca am avut menstruatie 6 zile?
- 5Menstruatie normala peste sarcina?
- 7Menstruatie peste sarcina?
- 1Exista menstruatie in timpul sarcinii?
- 0Rog un răspuns urgent..e posibil sa fiu însărcinată cu ciclu peste sarcina?
- 0E posibila sarcina cu 6 luni de menstruație normala?
- 0E posibil să fiu însărcinată și să-mi vină menstruația?
- 0Ciclu peste sarcina
- 1Menstruație ușoară, test de sarcina pozitiv
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: