Menstruatie
Buna ziua.Am 17 ani si pe data de 20 feb, prietenul meu si-a dat drumul in pantaloni si apoi s-a frecat cu penisul de vaginul meu, apoi si-a bagat degeutul.Este posibil ca o parte din sperma sa fi ajuns in vagin ? (precizez ca sunt virgina, si nu am intretinut relatii sexuale).Daca da, e posibil sa raman insarcinata?(abia imi trecuse menstruatia si sangeram inca putin)
Precizez ca atunci a fost ultima oara cand am avut menstruatie, nici pana azi nu mi-a venit, doar o scurgere maronie...plus ca intr-o zi m-au durut ovarele din stanga, in alta zi am avut greata, dar nu am vomitat iar in alta zi m-au durut spatele si capul...toate acestea au durat doar cate o zi.Astazi nu am niciun simptom, doar o mica durere in partea pelviana si cosuri care imi ies in fiecare zi.
Precizez ca atunci a fost ultima oara cand am avut menstruatie, nici pana azi nu mi-a venit, doar o scurgere maronie...plus ca intr-o zi m-au durut ovarele din stanga, in alta zi am avut greata, dar nu am vomitat iar in alta zi m-au durut spatele si capul...toate acestea au durat doar cate o zi.Astazi nu am niciun simptom, doar o mica durere in partea pelviana si cosuri care imi ies in fiecare zi.
1 comentarii
Insarcinata nu esti. Virgina nu stiu daca mai esti, tu stii ce au facut degetele inauntru...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Menstruatia continua sa intarzie
- 2Cum pot face sa vina mai repede?
- 4menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 3Sangerare de nidatie sau ciclu? Sunt insarcinata?
- 15legat de menstruatie
- 8sunt insarcinata?
- 8problema legata de menstruatie :|
- 4sangerare abundenta menstruatie
- 4urmatorul blister cand il incep?
- 0mi a venit menstruatia prea repede
- 10dupa menstruatie am avut si am scurgeri ca si cum ar fi in prima sau ultima zi
- 9Am avut intotdeauna ciclul regulat, acum nu
- 0am 44 ani si menstruatia mi-a intarziat 8 zile(pana acum!)
- 3Menstruatie
- 2menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ
- 0Postinor 2 si menstruatia
- 8Problema menstruatie
- 2Grabire menstruatie
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: