Mi-a venit ciclul mai devreme.
Buna dimineata.
Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Mi-am inceput viaia sexuala in urma cu doua saptamani (la varsta de 24 de ani). Tin sa mentionez faptul ca m-am protejat (prezervativ). Ciclul trebuia sa imi vina pe data de 11 ianuarie (calculand cele 28 de zile), insa mi-a venit azi (mai devreme cu vreo 4 zile). Este grav ca mi-a venit mai devreme? Pot spune ca in ultima vreme am fost foarte stresata, suparata. La inceput am crezut ca sunt acele scurgeri pe care le-am avut la inceput (scurgeri care au avut loc de fiecare data pentru ca ma durea foarte tare si pur si simplu nu suportam, adica nu a intrat tare, doar cate putin. Sper sa fi fost destul de explicita si va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc!
Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Mi-am inceput viaia sexuala in urma cu doua saptamani (la varsta de 24 de ani). Tin sa mentionez faptul ca m-am protejat (prezervativ). Ciclul trebuia sa imi vina pe data de 11 ianuarie (calculand cele 28 de zile), insa mi-a venit azi (mai devreme cu vreo 4 zile). Este grav ca mi-a venit mai devreme? Pot spune ca in ultima vreme am fost foarte stresata, suparata. La inceput am crezut ca sunt acele scurgeri pe care le-am avut la inceput (scurgeri care au avut loc de fiecare data pentru ca ma durea foarte tare si pur si simplu nu suportam, adica nu a intrat tare, doar cate putin. Sper sa fi fost destul de explicita si va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc!
2 comentarii
Va multumesc din suflet! M-am mai linistit un pic! imi faceam o mie de griji.auzind tot felul de pareri.(ganduri de genu..insarcinata...astea ma ingrozeau)..Doamne ajuta sa fie bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Legatura intre menstruatie si diferite boli
- 6intarzierea ciclului menstrual...
- 3nelamurire
- 3Cauterizare, sangerare, menstruatie, sarcina, fumat, HPV
- 3zile de menstruatie
- 4probleme cu menstruatia
- 4Menstruatia dupa Postinor.. cand trebuie sa vina?
- 4intrerupere anticonceptionale
- 6au trecut peste 2 saptamani si nu mi-a venit menstruatia
- 2milligest anticonceptionale
- 5durere genunchi in special cand trebuie sa imi vina menstruatia
- 4Menstruatia si vacanta la mare
- 16Cheaguri de sange la ciclu
- 0sangerare inainte de menstruatie
- 1Detalii despre menstruatie. Va rog cititi pana la capat!
- 0Menstruatia...
- 5menstruatie de doua ori in aceeasi luna
- 0s-a orpit menstruatia dupa o zi !!
- 2Sangerarea continua la 13 zile de la inceputul menstruatiei
- 3Probleme menstruale
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: