ciclul menstrual

buna ziua, ma numesc maria am si eu o problema cu ciclul menstrual luna aceasta mia venit ciclul de 2 ori, am 31 de ani un baiat de 12 ani si vreau sa spun ca iau si regividon. multumesc
4 comentarii

Maria, nu te speria, se mai intampla chiar daca iei anticonceptionale;poate ai trecut printr-o perioada cu stres, vreo veste care te-a marcat;al 2 lea ciclu este ca primul(dureri, culoare, cantitate???).Atentie ca Rigevidonul da pofta mare de mancare si just ajungi sa te ingrasi.

da aveti dreptate chiar am trecut printr-o perioada de stres, mia murit un nepotel de 5 anisori, si vreau sa va mai spun ca al doilea ciclu este exact ca primu, da am si dureri, iar culoarea este la fel. probabil ar trebui sa iau atunci alte anticonceptionale prescrise de medic, tin sa mentionez faptul ca medicul mia recomandat regividon dupa nastere. va multumesc din suflet, va doresc multa sanatate

Buna ziua.am 27 de ani si luna trecuta am avut ciclu menstrual pe data de 8 aprilie si luna asta inca nu mi-a venit trebuie sa-mi fac griji?Trebue sa mai astept cat are voie sa intarzie.MENTIONEZ CA AM FACUT NEPROTEJAT va multumesc vreau un raspuns.

buna ziua, prietenei mele trebuia sa ii vina ciclul prin 29 si au trecu 3zile si nu ia venit, am avut contact sexual neprotejat dar nu mam terminat nicodata in ea.dar in luna asta care o trecut ea a urmat si un tratament cu gentamicina, se poate aceasta sai fi dereglat ciclul menstrual????

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Menstruatia continua sa intarzie
- 3Postinorul da ciclul menstrual peste cap?
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 11Va rog ajutati-ma!!!
- 3intarziere ciclu mestrual
- 13mi-a curs in fiecare zi cate foarte putin sange, este normal asa ceva?
- 6de 13 zile am o sıngerare asemanatoare menstruatiei şi cu cheaguri f.mici de sınge
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 3se afecteaza colonscopie cand ai menstra?
- 6grabirea menstruatiei!
- 4sarcina
- 10menstruatie
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 6Daca am ovare polichistice voi avea probleme in ceea ce priveste conceperea unui copil?
- 1menstruatie
- 0Postinor 2 si menstruatia. Putin ajutor va rog!
- 3pilula de a doua zi si menstruatia
- 2Menstruatia dupa pastila de contraceptie!
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 1Menstruatie regulata sau neregulata
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: