intrebare despre menstruatie si sarcina...
daca ai contact sexual, neprotejat, cu finalizare interioara intr.o per de la 2 la 10 zile inainte de menstruatie poti ramane insarcinata si totusi sa.ti vina menstruatia???stiu ca sansele sunt mici in aceasta perioada sa ramai gravida, dar este posibil, ce sanse sunt, a.ti auzit, a.ti patit asa ceva??? Multumesc anticipat
1 comentarii
Nu putine sunt cazurile in care o sarcina nu este descoperita la timp din cauza ca sangerarile lunare au continuat sa apara si dupa conceptie.
Trebuie sa stii ca nu exista menstruatie peste sarcina, ci sangerari provocate de factori precum:
- instalarea sarcinii;
- dreglari hormonale cauzate de sarcina;
- conceptia in timpul tratamentului cu anticonceptionale.
In orice caz, daca iti cunosti bine corpul, vei observa ca aceste sangerari, chiar daca apar la data menstruatiei, sunt mai reduse si dureaza mai putin decat erai obisnuita. In cazul in care observi aceste modificari, este bine sa iti faci un test de sarcina, pentru a fi sigura ca totul este in ordine.
sursa: http://www.qbebe.ro/sarcina/intrebari_sarcina/poate_sa-ti_vina_ciclul_peste_sarcina__q__
Trebuie sa stii ca nu exista menstruatie peste sarcina, ci sangerari provocate de factori precum:
- instalarea sarcinii;
- dreglari hormonale cauzate de sarcina;
- conceptia in timpul tratamentului cu anticonceptionale.
In orice caz, daca iti cunosti bine corpul, vei observa ca aceste sangerari, chiar daca apar la data menstruatiei, sunt mai reduse si dureaza mai putin decat erai obisnuita. In cazul in care observi aceste modificari, este bine sa iti faci un test de sarcina, pentru a fi sigura ca totul este in ordine.
sursa: http://www.qbebe.ro/sarcina/intrebari_sarcina/poate_sa-ti_vina_ciclul_peste_sarcina__q__
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt disperata..am nevoie de o parere
- 4menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 12Probleme ginecologice?
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 8anticonceptionale
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 6ar trebui sa imi fac griji?
- 8am facut sex anal.. sperma poate ajunge in vagin?
- 11dexamethason pentru dereglari de ciclu.
- 2Menstruatie neregulata
- 2menstruatie ciudata
- 16Cheaguri de sange la ciclu
- 0Menstruatia...
- 6am sterilet de 4 luni si menstruatiile sunt abundente si dureroase
- 2bubite pe tot corpul odata cu aparitia menstruatiei
- 1Am o problema cu menstruatia, ma poate ajuta cineva ?
- 2Menstruatie pentru a doua oara intr-o luna
- 0Tratament homeopat pentru menstruatie dereglata
- 3Probleme menstruale
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: