Menstruatia nu vine, testul este negativ
Buna ziua! Pun si eu o intrebare pe care sigur ati mai auzit-o de 1000 de ori: daca ciclul nu vine si testul de sarcina este negativ, ce poate fi? Mentionez ca nu ma protejez, menstruatia intarzie deja de 5 zile insa testul de sarcina facut la 3 zile de intarziere a iesit clar negativ. Nu am simptome, doar crampe asemenea celor de la ciclu. In rest absolut nimic. Mentionez ca mentruatia este foarte regulata - 28 de zile ceas. Urmeaza sa plec in concediu si nu as vrea sa plec asa fara sa stiu incotro sa o iau...
3 comentarii
eu acum am exact aceiasi problema ! spunemi te rog pina la urma tia venit ciclul ? ca si eu am facut testul de sarcina si a iesit negativ !mersi in anticip
Da, venit la o zi sau doua. Daca testul este negativ e clar, foarte clar ca nu e sarcina!
pff mersi ! azi am facut testul si arata clar numai o liniuta ! dar ma ingrijor tare caci totusi intirzie cu 6 zile,., , in ultimul timp am slabit si am fost stresata din cauza examenelor.. poate acest lucru agraveaza ca nu vine ciclul ! oricum sper sa vie !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 16Sarcina extrauterina si testul de sarcina
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 3ajutati-ma... testul a iesit pozitiv!
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 10cand se poate face testul de sarcina? astept un raspuns va rog mult
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 4menstruatie foarte foarte dureroasa.
- 19pot fi insarcinata?
- 11sarcina sau nu?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 5test sarcina fals pozitiv, chist ovarian?
- 1Durere mare menstruatie
- 0La cat timp dupa ovulatie se poate face testul de sarcina din sange?
- 0Intrebare test de sarcina - mi se pare prea repede ca s-au colorat ambele linii
- 3Teste pozitive inainte de menstruatie
- 0Test sarcina - liniuta foarte slaba
- 2Test fals pozitiv?
Mai multe informații despre: Durerea menstruala testul de sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: