menopauza la 35 ani
am 35 ani si nu mai am menstruatie de cateva luni. am facut un test Babes Papanicolau in primavara si am crezut ca din cauza stresului si unor probleme din acea perioada, o luna nu am avut menstruatie. apoi am revenit la normal dupa rezultate, pentru ca dupa aceea sa nu mai am deloc menstruatie pe timpul verii pana in momentul de fata. la inceput nu am dat importanta deoarece eu de la 31 ani nu mai am menstruatie decat cu ajutorul anticonceptionalelor si s-a mai intamplat din cand in cand sa lipseasca. stiu ca raspunsul la problema mea, ca al tuturor de altfel, este sa ma duc la doctor, dar speram totusi sa aflu cateva informatii, pareri in afara de cea a medicului la care ma voi duce in cele din urma.
4 comentarii
buna Ema, in cazul tau ar trebui stabilita cauza care duce la amenoree(lipsa menstruatiei).ai consultat un endocrinolog??poate fi o tulbulare hormonala sau...sunt N cauze.de cat timp ai asemenea manifestari, un an.-, doi.trebuie sa faci investigatii mai amanuntite.ai copii??? iti doresc multa bafta si sanatate.
da, am pierdut ovarele la 31 ani si am de atunci menstruatie numai cu ajutorul anticonceptionalelor...
eu te sfatuiesc sa mergi la medicul care te-a operat sau la cel sub controlul caruia te afli.trebuie facut control periodic genital, esti f.tanara.daca doresti mai multe opinii consulta mai multi medici, este greu ca pe forum sa primesti un diagnostic, fara sa fi vazuta.pe curand, cu mai mult optimism.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rezultat babes papanicolau
- 1de 2 ani am simptome care par a fi manifestari de menopauza?
- 1menopauza
- 3ajutorrrr interpretare TEST PAPANICOLAU
- 11Colpita trichomoniazica
- 2interpretare rezultat Papanicolau
- 0menopauza... bufeurile sunt daunatoare inimii?
- 1Problema in legatura cu un test papanicolau
- 9hpv 31 - informatii
- 1testul papanicolau
- 1Rezultat papanicolau
- 1boli dupa un examen papanicolau
- 5Interpretare Papanicolau
- 0test PAP
- 1Interpretare papanicolau
- 0interpretare test
- 0Rezultat secretia si papanicolau
- 0Va rog interpretare Rezultat Papanicolau
- 1Menopauza