Menopauza de un an
Buna ziua,
Am 51 ani, sunt in menopauza de exact 1 an. Deci intrebare: la o femeie de varsta mea si in menopauza cum se comporta vaginul, adica este mai adanc, labiile in ce conditii se ingroasa? Pana anul trecut faceam sex in medie de 2 ori pe saptamana iar anul acesta sunt zile cand facem si de 2 ori pe zi, sotul si-a luat si un 'prelungitor' pe care-l folosim o data pe saptamana. Trebuie sa recunosc ca in afara de sotul meu am mai avut contacte cu inca 2 persoane de sex opus care erau mai dotati, dar s-au intamplat cate o singura data aceste contacte 'neprevazute'.
Multumesc.
Am 51 ani, sunt in menopauza de exact 1 an. Deci intrebare: la o femeie de varsta mea si in menopauza cum se comporta vaginul, adica este mai adanc, labiile in ce conditii se ingroasa? Pana anul trecut faceam sex in medie de 2 ori pe saptamana iar anul acesta sunt zile cand facem si de 2 ori pe zi, sotul si-a luat si un 'prelungitor' pe care-l folosim o data pe saptamana. Trebuie sa recunosc ca in afara de sotul meu am mai avut contacte cu inca 2 persoane de sex opus care erau mai dotati, dar s-au intamplat cate o singura data aceste contacte 'neprevazute'.
Multumesc.
2 comentarii
Nu sant medic dar stiu de la mama mea ca ea a intrat la menopauza si am fost cu ea la medic cand ia prescris pastilele.Cu cealalta intrebare nu stiu sa va raspund.Sanatate multa
Da, deci nu raspunde niciun medic.
Am sperat ca s-a organizat ceva bun si util, dar fiind fara bani desigur nu se ocupa nimeni, nu au timp.
Am sperat ca s-a organizat ceva bun si util, dar fiind fara bani desigur nu se ocupa nimeni, nu au timp.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menopauza si slabirea
- 2referitor la menopauza
- 3Tratament pentru menopauza
- 5nodul la san, menopauza...
- 7sindrom vertiginos?...va rog raspundeti-mi
- 1Menopauza indusa de histerectomie
- 4menopauza la 35 ani
- 8Metroragie in climax
- 2sarcina la menopauza
- 4Cum stiu daca am intrat in menopauza?
- 13Menopauza - sangerarii dese
- 4menopauza... de vreo doua saptamani am o usoara scurgere alba laptoasa
- 1transpiratie si menopauza
- 4Fara diagnostic de un an de zile
- 1menopauza
- 4Bufeuri
- 8menopauza
- 1Simptome menopauza
Mai multe informații despre: Menopauza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: