menopauza la 43 ani?
Buna ziua.
As dori sa ma lamuriti in legatura cu cateva simptome pe care le am de cateva zile:menstruatia imi intarzie de vreo 5 zile, (de sarcina nu poate fi vorba) am calduri noaptea de nu pot dormi, calduri ce le simt si peste zi, mi-am luat si febra dar nu am febra, parca simt ca imi arde spatele, transpir toata, nu stiu ce poate fi; am 43 ani peste putin timp.sa intru deja la menopauza? control ginecologic am facut in fiecare an, e totul in regula, la tiroida am facut acum vreo trei ani si acolo totul a fost in regula. ce trebuie sa fac in aceasta situatie?
As dori sa ma lamuriti in legatura cu cateva simptome pe care le am de cateva zile:menstruatia imi intarzie de vreo 5 zile, (de sarcina nu poate fi vorba) am calduri noaptea de nu pot dormi, calduri ce le simt si peste zi, mi-am luat si febra dar nu am febra, parca simt ca imi arde spatele, transpir toata, nu stiu ce poate fi; am 43 ani peste putin timp.sa intru deja la menopauza? control ginecologic am facut in fiecare an, e totul in regula, la tiroida am facut acum vreo trei ani si acolo totul a fost in regula. ce trebuie sa fac in aceasta situatie?
1 comentarii
Este posibil sa intri la menopauza. Mama mea are 37 de ani si e la menopauza. Du-te la un medic si fa tratament, dar ai grija sa nu faci hemoragie ca poti muri !
Bafta !
Bafta !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1oare se instaleaza menopauza?
- 1mi s-a extirpat o trompa nu mai am menstruatie... Menopauza precoce?
- 1detalii menopauza
- 4sarcina sau menopauza?
- 0menopauza - cum as putea atenua unele stari suparatoare?
- 1Menopauza?
- 13fisura anala
- 1menopauza: bufeuri din 15 in 15 min. + transpiratie
- 3manifestari menopauza de un an
- 4menopauza... de vreo doua saptamani am o usoara scurgere alba laptoasa
- 23Carcinom lobular invaziv
- 1menopauza la 44 ani
- 2ameteli, frunicaturi, oboseala
- 0lichid roz dupa chiuretaj biopsic menopauza
- 4Menopauza
- 1Simptome menopauza
- 1Menopauza - există riscul de a rămâne însărcinată ?
- 0Menopauza tratament
Mai multe informații despre: Menopauza Instalarea menopauzei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: