Menatruatie prelungita
Buna seara!Am 44 ani si in ultimele 2 luni menstruatia mea nu s a oprit decat cateva zile.Ii outeti sune care ar fi cauza?
8 comentarii
Cauze de metroragie sunt modificarile hormonale, fibromul uterin, cancer uterin sau vaginal. Mergeti la ginecolog pentru investigatii cat mai repede.
Ar putea fi cumva simptome de premenopauza?Mentionez ca nu in fiecare zi curge foarte mult, dar schimb cateva absorbante zilnice
Nimeni nu va poate spune care este cauza in cazul dumneavoastra singular, in afara de un ginecolog dupa ce va consulta. Mergeti cu incredere. Sanatate!
Buna seara!Am fost pe 15 decembrie la un consult ginecologic unde mi s a depistat un chist ovarian si endometru ingrosat, din aceasta cauza mi s a spus ca sangerez intre menstre.Mi s a prescris ergomet fiole, 3 zile, calcidin si anticonceptionale cezarette timp de 2 luni.In cazca tot o sa sangerez mi s a recomandat sa ma interneze pentru un chiuretaj prin care sa mi scoata chistul.Problema mea e alta:pe 8 decembrie mi a venit menstruatia, apoi pe 27 decembrie, menstruatie care dureaza si astazi 3 ianuarie si de vrei 4 zile foarte abundenta, cu cheaguri si dureri foarte mari.Ce ma sfatuiti sa fac, deja sunt in a 8 a zi a ciclului menstrual si este foarte abundent.Va multumesc si va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns
Buna ziua!Pe 4 ianuarie am ajuns de irgenta la spital deoarece menstruatia nici in a 10 zi nu se oprise si aveam si dureri.Mi s au facut tratamente cu antibiotice, urmând la cateva zile sa mi se faca un chiuretaj endometric pentru oprirea sangerarii si mi s a facut si biopsie pentru a vedea cauza.Rezultatul mi a venit astazi.Pana voi ajunge la doctor saptamana viitoare sa mi l interpreteze doamna doctor, ma puteti ajuta cu descifrarea lui?Rezultatul este acesta:produs de chiuretaj uterin ce consta in fragmente de endometru cu infiltrat inflamator acut extensiv, abundent, netrofile integre si lizate, arii de hemoragie, focare necrotice, vase ectazice, unele cu tromboze partiale, mici fragmente de stroma cu decidualizare si infiltrat inflamator cronic.
Cum te mai simti Corybel?Ieri am citit aici pe forum ce ai scris despre problema ta si regasindu ma intr-o situatie asemanatoare am zis sa ti scriu...
Brunhild, Înca nu am ajuns cu rezultatul biopsiei la doctor, maine am programare.De la terminarea menstruatiei de luna aceasta nu am mai sangerat
Multumesc pentru raspuns!Te astept cu vesti dupa vizita la doctor, cand ai timp.Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu stiu ce mi s-a intamplat.Va rog dati-mi un sfat cat mai curand posibil!
- 4menstruatie de o luna de zile in continuu
- 5pentru prima data am luat postinor 2 si menstruatia nu imi mai trece..
- 1Menstruatie prelungita
- 7menstruatia o saptamana si 5 zile
- 3sangerez de 13 zile
- 7normal sau anormal?
- 4Menstruatie prelungita cu dureri dimineata si seara
- 3Ciclu prelungit...poate fi si cancer ????
- 2Mentruatie prelungita. Ziua 13!
- 5Menstruatie prelungita!
- 1menstruatie prelungita
- 2menstruatie prelungita
- 1o problema de premenopauza
- 2Menstruatie prelungita
- 1Menopauza
- 0Anticoncepționale și menstruație prelungita
- 0Logest si endometrioza
- 0Scurgeri vaginale roșii de o săptămâna și continua
- 2Menstruatie 10 zile
Mai multe informații despre: menstruatia prelungita