Menstruatie prelungita

11-10-2018
ECA35
Nu este medic/terapeut
ECA35
Buna. Prelungirea menstruatie cu 3 zile peste termenul normal de ciclu (7 zile ) este un semn de alarmare? NU exista factori stresanti mai mari decat pana in prezent, nu exista modificari de ten etc. IN ultima vreme am urinat mai des. DIn cate cunosc nu sunt insarcinata.
4 comentarii
0
12-10-2018, ora 12:07
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

pentru a sti daca sunteti sau nu insarcinata este recomandat sa faceti un test de sarcina, este singura modalitate sigura de a avea un raspuns

O zi excelenta,
Clinica marie Stopes Romania
0
12-10-2018, ora 13:22
ECA35
Nu este medic/terapeut
ECA35
Multumesc. Dar potrivit testului nu este sarcina. Excluzand varianta asta, pana la efectuarea controlului medical, este semn de alarmare sau nu? Stiu ca raspunsurile pot fi variate, incepand de la infectie pana la endometru ingrosat etc. Insa, luni fiind programata la control, as putea lua ceva tratament homeopat pana la consultatie? Multumesc
0
08-11-2018, ora 07:17
Adriana 93
Nu este medic/terapeut
Adriana 93
Buna dimineata, am o fetita de 1 an iar prima menstruatie dupa ce am nascut mia venit acum 3 saptamani si inca nu mi-a trecut. Este normal?
0
09-11-2018, ora 14:56
Katrina Emilianof
Nu este medic/terapeut
Katrina Emilianof
Buna ziua aș vrea sa-mi dați un sfat am început să folosesc inelul contraceptiv fară parerea medicului de vreo doua luni, la sfarșitul lunii trecute menstruația mi-a venit foarte puțin, în schimb luna asta dupa data de 1 până în ziua de astazi am scurgeri de sange abundente menționez că data menstruației era alta, am scos inelul de teama sa nu fie el problema..mi-am facut o programare la ginecolog însa mai am de așteptat vreo 7 zile aș putea lua vitamina k..sunt cam speriata va mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.