menstruatie prelungita

Bună seara! Am 48 de ani și de două luni si jumătate am dereglări menstruale foarte mari, în sensul că am menstruații neregulate și prelungite, care țin câteva săptămâni cu pauze scurte între ele. Am fost la medic, mi-a făcut un echo endovaginal și mi-a prescris tratament cu duphaston, 2 pastile pe zi, timp de 10 zile. Sunt la a 4-a zi și vă rog mult să-mi spuneți după cât timp ar trebui să se oprească sângerarea. Menționez că ultimul test Babeș Papanicolau l-am făcut in februarie anul acesta și a fost bun. Mulțumesc mult anticipat!
2 comentarii

Buna ziua,
sangerarea se poate opri in timpul tratamentului sau imediat dupa terminarea lui. Probabil ca medicul v-a chemat la control dupa cele 10 zile de tratament.
Va multumesc,
Echipa Medicala Marie Stopes
sangerarea se poate opri in timpul tratamentului sau imediat dupa terminarea lui. Probabil ca medicul v-a chemat la control dupa cele 10 zile de tratament.
Va multumesc,
Echipa Medicala Marie Stopes

Mulțumesc mult pentru răspuns! Medicul nu m-a chemat la control, mi-a spus să urmez acest tratament 3 luni, câte 10 zile incepând cu a 16-a zi de la venirea menstruației. Aceste tulburări mari ar putea fi un simptom de premenopauză că nu știu ce altă explicație să găsesc atât timp cât la echo și Babeș din februarie nu s-a găsit nimic?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sangerez de 2 saptamani
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 0menstruatie prelungita
- 7menstruatia o saptamana si 5 zile
- 5sangerare 43 ani
- 1Sangerare menstruala de 18 zile
- 0menstruatie prelungita
- 3Menstruatie abundenta, a IX-a zi
- 0menstruatie prelungita si abundenta
- 3Ajutati-ma - nu se mai opreste menstruatia
- 1o problema la premenopauza
- 0Menstruatie prelungita
- 0Intrebari privind administrarea de Adrenostazim.
- 0Anticonceptionale Karissa menstruatie prelungita
- 0Am inceput sa iau anticonceptionale acum 11 zile dar sangerarea inca nu s a oprit
- 0Menstruație de 28 de zile!! Ce sa fac?
- 1Ajutati-ma va rog
- 0Anticoncepționale și menstruație prelungita
- 0Sângerare continua
- 1Nu mi se opreste ciclu.
Mai multe informații despre: menstruatia prelungita