menstruatie prelungita
Bună seara! Am 48 de ani și de două luni si jumătate am dereglări menstruale foarte mari, în sensul că am menstruații neregulate și prelungite, care țin câteva săptămâni cu pauze scurte între ele. Am fost la medic, mi-a făcut un echo endovaginal și mi-a prescris tratament cu duphaston, 2 pastile pe zi, timp de 10 zile. Sunt la a 4-a zi și vă rog mult să-mi spuneți după cât timp ar trebui să se oprească sângerarea. Menționez că ultimul test Babeș Papanicolau l-am făcut in februarie anul acesta și a fost bun. Mulțumesc mult anticipat!
2 comentarii
Buna ziua,
sangerarea se poate opri in timpul tratamentului sau imediat dupa terminarea lui. Probabil ca medicul v-a chemat la control dupa cele 10 zile de tratament.
Va multumesc,
Echipa Medicala Marie Stopes
sangerarea se poate opri in timpul tratamentului sau imediat dupa terminarea lui. Probabil ca medicul v-a chemat la control dupa cele 10 zile de tratament.
Va multumesc,
Echipa Medicala Marie Stopes
Mulțumesc mult pentru răspuns! Medicul nu m-a chemat la control, mi-a spus să urmez acest tratament 3 luni, câte 10 zile incepând cu a 16-a zi de la venirea menstruației. Aceste tulburări mari ar putea fi un simptom de premenopauză că nu știu ce altă explicație să găsesc atât timp cât la echo și Babeș din februarie nu s-a găsit nimic?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de ce mereu cand imi vine menstruatia imi curge foare mult sange si cheaguri?
- 3ciclu fara oprire
- 5ceva in neregula:.acum inca mai imi curge putin
- 7probleme menstruale, inca mai sangerez
- 5scurgeri dupa menstruatie
- 3sangerez de 13 zile
- 5sangerare 43 ani
- 0menstruatie prelungita si abundenta
- 2menstruatie prelungita
- 25Singerare dupa 9 zile?
- 3Ajutati-ma - nu se mai opreste menstruatia
- 0Anticonceptionale Karissa menstruatie prelungita
- 0Tratament dostinex si duphaston
- 0Sangerare si cheaguri
- 4Menstruatie prelungita
- 1Buna ziua! Pe data de 10 ianuarie mi-a venit din nou dar nici pana astazi nu s-a mai terminat
- 8Menatruatie prelungita
- 0Prejungire menstruatie
- 2Menstruație lunga și scăzută cantitativ
Mai multe informații despre: menstruatia prelungita