Copil de 12 ani cu vise ciudate din care abia pot sa-l trezesc: plange, rade, tipa...

30-03-2012
Rahelin
Nu este medic/terapeut
Rahelin
Va rog din suflet daca ma poate indruma cineva, macar cu un sfat va rog sa o face-ti.Am un baiat in varsta de 12 ani care are un fel de vise ciudate din care abia mai pot sa-l trezesc.plange, rade, este speriat tipa..de multe ori dupa ce isi revine nu-si mai aduce aminte ce a facut.il trezesc greu si spune ca il doare foarte rau capul.unde sa ma duc cu el, la ce medic??? Ma sperie foarte rau ce se intampla cu el mai ales ca nu inteleg de ce nu-l pot trezi.Va rog sa-mi dati un sfat.
6 comentarii
0
30-03-2012, ora 15:03
tatiana 08
Nu este medic/terapeut
tatiana 08
Seamana a pavor nocturn la copii, se trateaza la psihiatru sau cel mai bine la un medic homeopat bun. de obicei aceste vise cu trezire in timpul noptii cu accese de plins, sau vorbit neinteles si fara sens se datoreaza si mediului unde creste, conflictelor interioare nerezolvate, sau spaime, traume copilaresti. etc
Ce pot sa te sfatui eu este sal observi ziua sa discuti cu el poate are vreo frica sau stiu eu ceva temeri nerezolvate, sau probleme la scoala.
Cauta pe net pavor nocturn si vezi daca se aseamana cu simp copiluuli tau. Am mai citit pe undeva ca se mai trateaza cu sedinte de psihoterapie.
Sa dai de stire. Numai bine!!!
0
30-03-2012, ora 15:32
Rahelin
Nu este medic/terapeut
Rahelin
Multumesc din suflet..cred ca incep sa-mi dau seama ce se intampla.am sa merg cu el la un psihoterapeut...acum 2 ani si ceva a fost martor la accidentul sotului meu si cred ca din cauza asta se intampla toate astea cu el.Multumesc.
0
30-03-2012, ora 16:33
tatiana 08
Nu este medic/terapeut
tatiana 08
Sper sa se rezolve problema, tu sa mai lasi vesti ca si pe mine ma intereseaza subiectul pavor nocturn la copii.
0
11-04-2012, ora 09:23
tatiana 08
Nu este medic/terapeut
tatiana 08
Salutare Rahelin, ce mai face baiatul tau? Ai fost pe la vre-un medic?? Scrie-mi
0
22-04-2012, ora 12:11
adrian79
Nu este medic/terapeut
adrian79
Rahelin,

daca a fost martor la un episod atat de socant, trebuie sa iei legatura cu un psihoterapeut... Eu am un nepot care a experimentat ceva similar, daca crezi ca te pot ajuta, anunta-ma.
0
29-12-2012, ora 13:32
Rahelin
Nu este medic/terapeut
Rahelin
imi pare rau ca nu am mai intrat de mult pe forum sa va anunt ce am facut.am mers cu el la un psiohoterapeut.l-am luat langa mine de fiecare data cand facea crizele alea, il mangaiam...acum e bine...nu am mai facut acele crize de 6 luni de zile.e bine..si sper sa nu le mai faca..va multumesc din suflet tuturor ptr sprijin..numai bine...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul