Erectie slaba. Probleme cu masturbarea.
Buna ziua. Am 20 de ani si ma masturbez de la 13-14 ani. Ma masturbam zilnic, chiar si de mai multe ori pe zi. Intre timp mi-am facut o partenera si nu m-am mai masturbat in jur de 10 zile. Dupa cele zece zile a urmat un act sexual la care penisul meu nu a reusit sa aiba erectie.Recunosc ca in general erectia mea dispare destul de rapid daca penisul nu este stimulat iar in momentele non-sexuale am erectie cand stau cu partenera mea. Doar ca atunci cand sa aiba loc actul, penisul meu si-a pierdut erectia. Dupa aceasta intamplare nefericita. A doua zi m-am masturbat si am observat ca, chiar si din masturbare am obtinut o erectie slaba si mi-a fost foarte greu sa ajung la ejaculare. Dupa masturbare am reusit la cateva ore sa intretin un act sexual la care nu am ejaculat. Dupa o saptamana penisul meu se chinuie sa obtina o erectie chiar si din masturbare. Am mai avut partenere pana acum dar nu am avut asemenea probleme, cu toate ca si la fosta relatie am patit la fel. Dupa o abstinenta de o saptamana, nu am reusit sa obtin erectia necesara pentru un act sexual. Am nevoie de ajutor, nu stiu ce sa ma fac. Chiar imi doresc sa scap de aceasta problema cu erectia slaba.
3 comentarii
Renuntati la mastutbare
Faceti un consult urologic
Evaluare psihiatrica
Psihoterapie
Faceti un consult urologic
Evaluare psihiatrica
Psihoterapie
Buna ziua
Problema nu este rectia slaba, ea este efectul. Cauza este mastrubarea indelungata care a obisnuit organismul (corp si creier) cu un act sexual nepotrivit.
Poti citi si intelege mai multe aici:--------*
Ia legatura cu un psihosexolog cu care poti discuta si rezolva toate aspectele problemei.
(*modificat de admin)
Problema nu este rectia slaba, ea este efectul. Cauza este mastrubarea indelungata care a obisnuit organismul (corp si creier) cu un act sexual nepotrivit.
Poti citi si intelege mai multe aici:--------*
Ia legatura cu un psihosexolog cu care poti discuta si rezolva toate aspectele problemei.
(*modificat de admin)
Așa cum v-a spus și colegul meu, luați legătura cu un psihosexolog pentru evaluare și intervenție pentru a reuși să rezolvați problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt derutat.as dori sa gasesc raspunsuri si sfaturi
- 12Sunt un ratat...Va rog sa ma ajuti!
- 8Erectie slaba
- 8cum pot vindeca ejacularea precoce?
- 2masturbarea afecteaza somnul?
- 4Probleme penis
- 18Problema viata sexuala
- 1erectie slaba
- 0capul penisului moale in erectie!
- 3Nu mai stiu ce sa fac
- 3Libidou foarte ridicat
- 1Sa fie impotenta?
- 11Soțul se masturbeaza mai des decât face sex cu mine
- 1Probleme cu erecția
- 1Se apleacă când intra in vagin
- 1Problema erectila ?
- 5Eractie slaba sau deloc
- 1O părere, am probleme de potență ejaculare precoce lipsă orgasm
- 4Ajutor - M-am îmbolnăvit psihic de la masturbare
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati Performanta sexuala erectia slaba