Erectie slaba. Probleme cu masturbarea.
![MaciuPici](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua. Am 20 de ani si ma masturbez de la 13-14 ani. Ma masturbam zilnic, chiar si de mai multe ori pe zi. Intre timp mi-am facut o partenera si nu m-am mai masturbat in jur de 10 zile. Dupa cele zece zile a urmat un act sexual la care penisul meu nu a reusit sa aiba erectie.Recunosc ca in general erectia mea dispare destul de rapid daca penisul nu este stimulat iar in momentele non-sexuale am erectie cand stau cu partenera mea. Doar ca atunci cand sa aiba loc actul, penisul meu si-a pierdut erectia. Dupa aceasta intamplare nefericita. A doua zi m-am masturbat si am observat ca, chiar si din masturbare am obtinut o erectie slaba si mi-a fost foarte greu sa ajung la ejaculare. Dupa masturbare am reusit la cateva ore sa intretin un act sexual la care nu am ejaculat. Dupa o saptamana penisul meu se chinuie sa obtina o erectie chiar si din masturbare. Am mai avut partenere pana acum dar nu am avut asemenea probleme, cu toate ca si la fosta relatie am patit la fel. Dupa o abstinenta de o saptamana, nu am reusit sa obtin erectia necesara pentru un act sexual. Am nevoie de ajutor, nu stiu ce sa ma fac. Chiar imi doresc sa scap de aceasta problema cu erectia slaba.
3 comentarii
![Dr. Mătușa Ion-Cătălin](/arata_img.php?img=cont_197239.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Renuntati la mastutbare
Faceti un consult urologic
Evaluare psihiatrica
Psihoterapie
Faceti un consult urologic
Evaluare psihiatrica
Psihoterapie
![Psiholog Pescaru Valentin](/arata_img.php?img=cont_171088.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua
Problema nu este rectia slaba, ea este efectul. Cauza este mastrubarea indelungata care a obisnuit organismul (corp si creier) cu un act sexual nepotrivit.
Poti citi si intelege mai multe aici:--------*
Ia legatura cu un psihosexolog cu care poti discuta si rezolva toate aspectele problemei.
(*modificat de admin)
Problema nu este rectia slaba, ea este efectul. Cauza este mastrubarea indelungata care a obisnuit organismul (corp si creier) cu un act sexual nepotrivit.
Poti citi si intelege mai multe aici:--------*
Ia legatura cu un psihosexolog cu care poti discuta si rezolva toate aspectele problemei.
(*modificat de admin)
![Psiholog Niculina Ciuperca](/arata_img.php?img=cont_184294.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Așa cum v-a spus și colegul meu, luați legătura cu un psihosexolog pentru evaluare și intervenție pentru a reuși să rezolvați problema.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sunt ingrijorat de o -problema- a penisului
- 23problema penis - dilatare penis in zona mediana
- 8daca te masturbezi mai des, o sa ai probleme in viitor? ramai impotent?
- 4erectie-problema serioasa rog sfat
- 5in timpul actului sexual.. erectie slaba
- 4sotul meu se masturbeaza
- 19Masturbarea sotului...motiv de divort?
- 7sperma de culoare verzuie
- 229Sotul meu prefera sa se masturbeze decat sa facem sex
- 7ma masturbez de ceva timp
- 1erectie slaba sau deloc
- 9Ma masturbez des, cam de 3-4 ori pe saptamana
- 2lichid seminal sau sperma
- 1ejaculare precoce si erectie slaba
- 8orgasm fara placere
- 24Probleme cu Penisul
- 3Astept un sfat urgent!!! in stare de erectie nu mai are aceeasi marime ca inainte si este cam moale
- 0Problema erectie
- 1Erectie slaba, ejaculare precoce, 24 ani, ajutor!
- 2Nu am erectie dimineata
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati Performanta sexuala erectia slaba