Masturbare frecventa...
Salut, am o problema, ma masturbez cam de 1-3 ori pe zi, depinde cum ma simt, sunt inca virgin, prietena mea la fel, dar urmeaza sa trecem la treaba.Poate sa imi afecteze viata sexuala masturbarea?
Va Multumesc!
Va Multumesc!
3 comentarii
0
18-06-2010, ora 23:01
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimate domn, masturbarea nu aduce niciun beneficiu, nici fizic, nici mentalo-psihic şi nici atât spiritual, deci...faceţi tot posiblul să vă inhibaţi dorinţa de a continua această practică imorală.
Toate cele bune şi multe binecuvântări divine!
Cu respect,
Mr. Nick
Toate cele bune şi multe binecuvântări divine!
Cu respect,
Mr. Nick
1-3 ori pe zi e o frecventa perfect normala pentru un adolescent. Cel mai probabil, masturbarea o sa-ti afecteze viata sexuala in mod pozitiv. Te obisnuiesti cu propriul corp si cum functioneaza.
Am citit in mai multe locuri ca e sanatos.Inclusiv fanteziile sexuale.Deoarece te relaxeaza si te ajuta sa elimini niste secretii hormonale care se asimileaza pe parcurs daca nu le elimini.Si la un moment dat tot trebuie sa faci ceva sa te scapi.Mai bine masturbare decat trisare in relatie.Sau, intreaba de niste medicamente homeopate/ceaiuri care sa-ti mai diminueze necesitatea.Ai multa dopamina in corp si ai nevoie de prolactina, cea care spune stop nevoii.Uite cateva site-uri de documentare(doar ca o paranteza), care sa-ti fie ca un sfat in relatie.Aceste site-uri expune un caz(legat de hormoni)in care un cuplu se "dezintegreaza" ajungandu-se, de cele mai multe ori la divort sau inselatorii.Considera-l ca un sfat preventiv, pt a avea o buna relatie atunci cand vei incepe viata aceea... http://www.reuniting.info/sex_addiction_has_devastating_effects (a man"™s confessions ; http://www.reuniting.info/the_wrong_masturbation_advice
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4prin masturbare fara contact sexual se rupe ata de la penis?
- 3nu exagerati cu masturbarea!!!
- 3Masturbare - Orgasm?
- 62Masturbare nenorocita
- 3Jeturi de sperma neasteptate in timpul somnului
- 3Probleme la 17 ani: penisul meu era intr-o stare semi-erecta
- 5masturbarea si virginitatea
- 1masturbarea la adolescenti
- 2Masturbare zilnica
- 7Masturbare frecventa.. cam de 2 ori pe saptamana
- 4voi avea un penis sanatos
- 5Masturbarea asta!
- 1Probleme cu masturbarea!
- 3Dureri abdominale din cauza masturbării?
- 0Probleme sub preput
- 10Cum te poți lăsa de dependenta sexuala permanent.
- 2Masturbarea excesiva
- 0Am erectie slaba dupa candida
- 2Nu am erectie dimineata
Mai multe informații despre: masturbarea la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: