12 masturbări pe zi, i-a curs sânge din penis, este real?

Mi-a povestit un prieten de un coleg care se masturba de 12 ori pe zi și la un moment dat a început să îi curgă sânge din penis. A fost luat de salvare, i s-au dat medicamente, a mai încercat să se masturbeze, dar nu a mai reușit (era pe medicamente). Ștințific este verosimilă această poveste? Sau am fost mințit? Efectiv respectivul se masturba în fața biroului și ștergea pe jos înainte să vină maică-sa:))) n-ai, mă, cum...loooool! Prietenul meu i-a dat ideea să pună măcar un lighian acolo. Fiind la liceu teologic, respectivul nu avea cum să cunoască multe fete. De ce boală suferea?
2 comentarii

Da asa este, curge singe din penis, acest lucru eu l-am vazut, era un baetel la 7-8 ani care acum e vai de mama lui. Acum el are 50 de ani, fara nici un rost in viata, necasatorit, bonlav psihic si cerseste mila celorlalti si dupa ultimele informatii a decedat. Ascula asa se va intimpla si cu baiatul respectiv.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an si ceva am ajuns sa ma masturez o data pe zi, in unele cazuri de doua si de trei
- 3erectia slaba, masturbare frecventa
- 10simt nevoia...
- 3in urma unei masturbari mai puternice, mi s-a rupt pielea de pe varful penisului
- 7masturbarea dauneaza?
- 8daca te masturbezi mai des, o sa ai probleme in viitor? ramai impotent?
- 7Masturbarea slabeste?
- 7sunt disperat... nu am erectie
- 7ma masturbez de ceva timp
- 7Masturbare frecventa.. cam de 2 ori pe saptamana
- 6Vreau sa scap de depedenta de masturbare... Ajutati-ma!
- 9cer ajutor de la medici !!! va rog mult
- 22Metode masturbare
- 5de ce nu dureaza mai mult?
- 1Poate masturbarea sa opreasca din cresterea in inaltime?
- 3Nu mai stiu ce sa fac
- 0Probleme sub preput
- 11Soțul se masturbeaza mai des decât face sex cu mine
- 8Masturbare. imi distruge viata si vreau sa ma las de asta, dar nu prea pot...
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati masturbarea la adolescenti