probleme cu prostata?

Buna ziua,
Am 21 de ani si ma masturbez destul de des, iar in ultima vreme am inceput sa simt niste crampe musculare la baza penisului, dar care se extind uneori de-a lungul penisului. Totodata, simt un usor disconfort la urinat: nu e usturime puternica, ci doar o senzatie ciudata, iar uneori simt ca nu-mi golesc vezica in totalitate si ca mai raman cateva picaturi de urina de-a lungul tractului urinar. Am facut urocultura si a iesit negativa. E posibil sa am probleme cu prostata?
Am 21 de ani si ma masturbez destul de des, iar in ultima vreme am inceput sa simt niste crampe musculare la baza penisului, dar care se extind uneori de-a lungul penisului. Totodata, simt un usor disconfort la urinat: nu e usturime puternica, ci doar o senzatie ciudata, iar uneori simt ca nu-mi golesc vezica in totalitate si ca mai raman cateva picaturi de urina de-a lungul tractului urinar. Am facut urocultura si a iesit negativa. E posibil sa am probleme cu prostata?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in urma unei masturbari mai puternice, mi s-a rupt pielea de pe varful penisului
- 4inca nu am inceput viata sexuala...
- 4probleme cu penisul.
- 3Masturbare frecventa...
- 2cancer de prostata
- 7Masturbare frecventa.. cam de 2 ori pe saptamana
- 35tratament pentru cancerul de prostata
- 4cancer prostata
- 4voi avea un penis sanatos
- 0Tratament prostata
- 5cancer de prostata
- 1DURERI GENITALE BATRAN 83 ANI
- 2masturbarea te slabeste si numai daca ai forta?
- 0operatie-prostata
- 2prostatita cronica
- 3Dureri abdominale din cauza masturbării?
- 2Masturbare rapidă
- 1Abtinutul de la ejaculare
- 0Analize prostata
- 0Analize prostata
Mai multe informații despre: Prostata masturbarea la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: