cand ma masturbez ma doare tare tampla dreapta
Salut, am o problema de 2 zile, cand ma masturbez ma doare tare tampla dreapta, parca sta sa pocneasca...va rog ce pot sa fac (in afara sa ma duc la un medic), mentionez ca am 16 ani si ma masturbez de la 14 ani.
ce pot sa fac" sa astept poata o sa'mi treaca sau:-? Multumesc anticipat
ce pot sa fac" sa astept poata o sa'mi treaca sau:-? Multumesc anticipat
5 comentarii
Ideea e ca, eu ma gandesc, ca sa nu am problema asta cand e cu ejacularea tot timpu de asta intreb ?sa consult un medic sau poate trece ea de la sine :D
Daca incetezi sa te masturbezi, cred ca nu va fi nevoie sa mergi la medic, o sa treaca de la sine.Sa stii ca masturbarea creeaza probleme psihice in general si probabil de acolo ti se trage si durerea tamplei.
Asa ca mai bine fa-ti o prietena!
Asa ca mai bine fa-ti o prietena!
eu zic sa te lasi de laba ca altfel nu ti se mai scoala la femei. te obisnuiesti asa.
Buna ziua...indraznesc sa postez si eu la acest topic.prietenul meu, se masturbeaza ff des zic eu, si inainte o facea, in urma discutiei mele cu el.in timpul contactului ejaculeaza ff greu, uneori deloc, iar cand nu reuseste sa finalizeze normal, se masturbeaza...intrebarea mea este daca din cauza masturbarii frecvente, are probleme cu ejacularea...oare s a obisnuit organismul in acest mod?Si chiar creeaza probleme psihice?Uneori ma gandesc ca are probleme psihice, din moment ce nu se poate stapani, desi o facem de doua ori pe saptamana, iar actul in sine dureaza destul de mult(de ex astazi avem contact sexual, a doua zi se masturbeaza din nou), si sunt destul de uimita, pt ca este prima persoana pe care am intalnit o de acest gen)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu exagerati cu masturbarea!!!
- 62Masturbare nenorocita
- 6Impotenta, disfuctie erectila, masturbare precoce!
- 4inca nu am inceput viata sexuala...
- 3Ma masturbez ce sa fac?
- 5masturbarea si virginitatea
- 7ma masturbez de ceva timp
- 3Nu mai am erectie de la ultima masturbare
- 4zona genitala
- 9probleme de ejacuare
- 29AJUTOR! va rog un psihoterapeut online... dependenta masturbare.
- 38Masturbarea duce la anxietate?
- 2Bubite rosii pe capul penisului
- 2masturbarea te slabeste si numai daca ai forta?
- 3Dureri abdominale din cauza masturbării?
- 0Inflamatie penis
- 0Bună ziua! De vreo două săptămâni, ejaculez foarte repede!
- 212 masturbări pe zi, i-a curs sânge din penis, este real?
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati masturbarea la adolescenti