cand ma masturbez ma doare tare tampla dreapta

22-06-2010
GenEu
Nu este medic/terapeut
GenEu
Salut, am o problema de 2 zile, cand ma masturbez ma doare tare tampla dreapta, parca sta sa pocneasca...va rog ce pot sa fac (in afara sa ma duc la un medic), mentionez ca am 16 ani si ma masturbez de la 14 ani.
ce pot sa fac" sa astept poata o sa'mi treaca sau:-? Multumesc anticipat
5 comentarii
0
22-06-2010, ora 20:06
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sau gaseste-ti o iubita!
0
22-06-2010, ora 20:59
GenEu
Nu este medic/terapeut
GenEu
Ideea e ca, eu ma gandesc, ca sa nu am problema asta cand e cu ejacularea tot timpu de asta intreb ?sa consult un medic sau poate trece ea de la sine :D
0
23-06-2010, ora 20:37
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Daca incetezi sa te masturbezi, cred ca nu va fi nevoie sa mergi la medic, o sa treaca de la sine.Sa stii ca masturbarea creeaza probleme psihice in general si probabil de acolo ti se trage si durerea tamplei.
Asa ca mai bine fa-ti o prietena!
0
24-06-2010, ora 14:15
hunter
Nu este medic/terapeut
hunter
eu zic sa te lasi de laba ca altfel nu ti se mai scoala la femei. te obisnuiesti asa.
0
26-06-2010, ora 09:56
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Buna ziua...indraznesc sa postez si eu la acest topic.prietenul meu, se masturbeaza ff des zic eu, si inainte o facea, in urma discutiei mele cu el.in timpul contactului ejaculeaza ff greu, uneori deloc, iar cand nu reuseste sa finalizeze normal, se masturbeaza...intrebarea mea este daca din cauza masturbarii frecvente, are probleme cu ejacularea...oare s a obisnuit organismul in acest mod?Si chiar creeaza probleme psihice?Uneori ma gandesc ca are probleme psihice, din moment ce nu se poate stapani, desi o facem de doua ori pe saptamana, iar actul in sine dureaza destul de mult(de ex astazi avem contact sexual, a doua zi se masturbeaza din nou), si sunt destul de uimita, pt ca este prima persoana pe care am intalnit o de acest gen)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la barbati
  • Mituri despre masturbare
  •